avatar
Burcu Kaya Arş. Gör. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 3
7 Yayın
2 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

FİLAMENTLİ FUNGUSLARIN (KÜFLERİN) ALTERNATİF BESİN KAYNAĞI OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24027
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 60

0

60

0

892

0

1172

0

706

Alternaria Genusu Üyelerinin Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkileri
Yayın Bilgisi: 2021 , Mantar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2650

0

2650

0

616

0

1562

Yayınlar

1

0

892

3

0

1172

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.