avatar
Burcu Kaya Arş. Gör. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 4
7 Yayın
2 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

FİLAMENTLİ FUNGUSLARIN (KÜFLERİN) ALTERNATİF BESİN KAYNAĞI OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24027
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 396

0

396

0

1197

0

1355

0

818

Alternaria Genusu Üyelerinin Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkileri
Yayın Bilgisi: 2021 , Mantar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3107

0

3107

0

752

0

1977

Yayınlar

1

0

1197

4

0

1355

1

0

752

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.