avatar
Nükhet Nilüfer Demirel Zorba Prof. Dr. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yayın 11 Hakemlik 18 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 16
11 Yayın
18 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
16 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Sürdürülebilirliği Endüstriyel Mikrobiyoloji Gıda Özellikleri Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi gıda biyoteknolojisi

Kurum

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Yayınlar

0

421

Meyve ve Meyve İçeren Ürünlerde Isıya Dirençli Küfler
Yayın Bilgisi: 2024 , Mantar Dergisi
DOI: 10.30708/mantar.1566840
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1071

0

1071

0

455

0

484

0

688

0

609

Alternaria Genusu Üyelerinin Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkileri
Yayın Bilgisi: 2021 , Mantar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3433

0

3433

0

854

ÇANAKKALE BÖLGESİNDEN ALINAN MİDYE VE DENİZ SUYU ÖRNEKLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 958

0

958

Yayınlar

3

0

484

1

0

854

ÇANAKKALE BÖLGESİNDEN ALINAN MİDYE VE DENİZ SUYU ÖRNEKLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21080
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 958

1

0

958

1

0

1788

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.