Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nükhet Nilüfer Demirel Zorba
Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yayın
9
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
4
9
Yayın
17
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Endüstriyel Mikrobiyoloji
Gıda Özellikleri
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Sürdürülebilirliği
gıda biyoteknolojisi
Kurum
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yayınlar
Eski Kaşar Peyniri Proses Hattında Mikrobiyal Pembe Renk Bozuklukları: Örnek Bir Çalışma
Yazarlar:
Dilvin İpek
,
Nükhet Nilüfer Demirel Zorba
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.1383546
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
150
0
FAVORİ
150
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bozcaada çavuş ve karalahna üzümlerinden izole edilen okratoksijenik Aspergillus türlerinin biyoçeşitliliği
Yazarlar:
Gülçin Özcan Ateş
,
Nükhet Nilüfer Demirel Zorba
,
Burhan Şen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anatolian Journal of Botany
DOI: 10.30616/ajb.1395701
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
242
0
FAVORİ
242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEŞİL SEBZELERDE GENİŞLEMİŞ SPEKTRUMLU BETA LAKTAMAZ VE KARBAPENEMAZ ÜRETEN ENTEROBACTERALES SUŞLARININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Vasfi Mehmet Balki
,
Nükhet Nilüfer Demirel Zorba
,
Nesrin Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22112
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
448
0
FAVORİ
448
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Carriage of Enterotoxigenic Staphylococcus Aureus and Hygiene Practices of Food Workers
Yazarlar:
Nesrin Çakıcı
,
Nükhet Nilüfer Demirel Zorba
,
Alper Akçalı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Basic and Clinical Health Sciences
DOI: 10.30621/jbachs.1137869
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
368
0
FAVORİ
368
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alternaria Genusu Üyelerinin Meyve ve Sebzeler Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Burcu Kaya
,
Nükhet Nilüfer Zorba
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mantar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2799
0
FAVORİ
2799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KİTOSAN BAZLI ETİL PİRÜVAT FİLMLERİN FİZİKOKİMYASAL, ANTİOKSİDAN, ANTİMİKROBİYAL VE ANTİ-QUORUM SENSİNG ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Burcu Kaya
,
Nükhet Nilüfer Zorba
,
Cengiz Caner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21111
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
670
0
FAVORİ
670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇANAKKALE BÖLGESİNDEN ALINAN MİDYE VE DENİZ SUYU ÖRNEKLERİNİN MİKROBİYOLOJİK KALİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Melike Tosun, Gizem Taylan,
Nükhet Nilüfer Zorba
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21080
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
695
0
FAVORİ
695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Su Aktivitesine Sahip Çeşitli Gıdalarda Küf ve Maya Yükünün Belirlenmesi İçin Kullanılan DRBC ve DG18 Besiyerlerinin Etkinliğinin Karşılaştırılması
Yazarlar: Burcu Kaya,
Nükhet Nilüfer Demirel Zorba
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5064
0
FAVORİ
5064
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇANAKKALE (YENİCE) İLİNDE ÜRETİLEN ÇİĞ SÜTLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ VE SUBKLİNİK (GİZLİ) MASTİTİS GÖRÜLME ORANI
Yazarlar:
Seda Özdikmenli Tepeli
,
Nükhet Nilüfer Zorba
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.305584
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1579
0
FAVORİ
1579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolian Journal of Botany
Gıda
Journal of Basic and Clinical Health Sciences
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Mantar Dergisi
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Trakya University Journal of Natural Sciences
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
Biological Diversity and Conservation
COMU Journal of Agriculture Faculty
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Environmental Toxicology and Ecology
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Konya Journal of Engineering Sciences
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Bozcaada çavuş ve karalahna üzümlerinden izole edilen okratoksijenik Aspergillus türlerinin biyoçeşitliliği
Yazarlar:
Gülçin Özcan Ateş
,
Nükhet Nilüfer Demirel Zorba
,
Burhan Şen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anatolian Journal of Botany
DOI: 10.30616/ajb.1395701
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
242
2
ATIF
0
FAVORİ
242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KİTOSAN BAZLI ETİL PİRÜVAT FİLMLERİN FİZİKOKİMYASAL, ANTİOKSİDAN, ANTİMİKROBİYAL VE ANTİ-QUORUM SENSİNG ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Burcu Kaya
,
Nükhet Nilüfer Zorba
,
Cengiz Caner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21111
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
670
1
ATIF
0
FAVORİ
670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇANAKKALE (YENİCE) İLİNDE ÜRETİLEN ÇİĞ SÜTLERİN BAZI ÖZELLİKLERİ VE SUBKLİNİK (GİZLİ) MASTİTİS GÖRÜLME ORANI
Yazarlar:
Seda Özdikmenli Tepeli
,
Nükhet Nilüfer Zorba
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Trakya University Journal of Natural Sciences
DOI: 10.23902/trkjnat.305584
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1579
1
ATIF
0
FAVORİ
1579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat