avatar
Dilvin İpek Dr. Öğr. Üyesi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ezine Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Yayın 4 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 3
4 Yayın
2 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Sürdürülebilirliği Gıda Mikrobiyolojisi, Quorum Sensing, Doğal Ürünler, Gıda-Dijital izleme, Gıda Güvenliği, Gıda Kaynaklı Virüsler

Kurum

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ezine Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Yayınlar

0

333

0

1640

0

1329

Ezine Yöresel Pazarlarında Satılan Ev Yapımı Tereyağların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.774039
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 841

0

841

Yayınlar

2

0

1329

Ezine Yöresel Pazarlarında Satılan Ev Yapımı Tereyağların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.774039
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 841

1

0

841

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.