ISSN: 2528-9411
e-ISSN: 2687-1920
Başlangıç: 2017
Yayın Aralığı: Yılda 2 Sayı
Yayıncı: İstanbul Aydın Üniversitesi
Kapak Resmi
       

AYDIN GASTRONOMY, Ocak ve Temmuz aylarında basılı ve elektronik olarak yılda iki kez yayınlanan bilimsel ve hakemli dergiler kategorisindedir.

AYDIN GASTRONOMY, gastronomi ve mutfak sanatları alanında yapılan bilimsel araştırma, inceleme ve proje çalışmalarının sonuçlarını paylaşmak; bu alandaki güncel bilgi ve gelişmeleri hedef kitleye aktarmak; konu ile ilgili sorunların tartışılmasına zemin oluşturmak; Türk Mutfak kültürünün tanıtılması amacına hizmet etmek amacıyla 2017 yılında yayınlanmaya başlamıştır.

AYDIN GASTRONOMY makale kabul ve yayım sürecinde yazarlardan herhangi bir ücret talep etmemektedir.

AYDIN GASTRONOMY, çift taraflı kör hakemlik sürecini kullanmaktadır ve inceleme sürecinin tüm basamaklarında yazarlar hakem isimlerini, hakemler de yazar isimlerini bilmemektedir.

Derginin yayın dili Türkçe ve İngilizcedir.

Makalelerinizi taslak makaleye göre düzenleyip benzerlik raporuyla birlikte göndermeniz gerekmektedir. Benzerlik rapor oranı %20’nin üzerinde olan makaleler kabul edilmeyecektir.



Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)

by-nc.png