Aydın Gastronomy
Kapak Resmi
Makale Gönder Hakemlik İsteği Gönder Amaç ve Kapsam Yazım Kuralları Etik İlkeler ve Yayın Politikası Son Sayı Arşiv Editör Kurulu İletişim
...
Giriş
ISSN 2528-9411 | e-ISSN 2687-1920 | Yayın Aralığı Yılda 2 Sayı | Başlangıç: 2017 | Yayıncı İstanbul Aydın Üniversitesi | https://aydingastronomy.aydin.edu.tr/


AYDIN GASTRONOMY, gastronomi ve mutfak sanatları alanında yapılan bilimsel araştırma, inceleme ve proje çalışmalarının sonuçlarını paylaşmak; bu alandaki güncel bilgi ve gelişmeleri hedef kitleye aktarmak; konu ile ilgili sorunların tartışılmasına zemin oluşturmak; Türk Mutfak kültürünü tanıtma amacına hizmet eden bilimsel hakemli bir dergidir.


Ocak ve Temmuz olmak üzere yılda 2 kez basılı ve elektronik olarak yayımlanmaktadır.


AYDIN GASTRONOMY, çift taraflı kör hakemlik sürecini kullanmaktadır ve inceleme sürecinin tüm basamaklarında yazarlar hakem isimlerini, hakemler de yazar isimlerini bilmemektedir.


AYDIN GASTRONOMY makale kabul ve yayım sürecinde yazarlardan herhangi bir ücret talep etmemektedir. 

Aydın Gastronomy

ISSN 2528-9411 | e-ISSN 2687-1920 | Yayın Aralığı Yılda 2 Sayı | Başlangıç: 2017 | Yayıncı İstanbul Aydın Üniversitesi | https://aydingastronomy.aydin.edu.tr/
Kapak Resmi


AYDIN GASTRONOMY, gastronomi ve mutfak sanatları alanında yapılan bilimsel araştırma, inceleme ve proje çalışmalarının sonuçlarını paylaşmak; bu alandaki güncel bilgi ve gelişmeleri hedef kitleye aktarmak; konu ile ilgili sorunların tartışılmasına zemin oluşturmak; Türk Mutfak kültürünü tanıtma amacına hizmet eden bilimsel hakemli bir dergidir.


Ocak ve Temmuz olmak üzere yılda 2 kez basılı ve elektronik olarak yayımlanmaktadır.


AYDIN GASTRONOMY, çift taraflı kör hakemlik sürecini kullanmaktadır ve inceleme sürecinin tüm basamaklarında yazarlar hakem isimlerini, hakemler de yazar isimlerini bilmemektedir.


AYDIN GASTRONOMY makale kabul ve yayım sürecinde yazarlardan herhangi bir ücret talep etmemektedir. 

DİZİN

logo.png


logo1.jpg


asos-index.png

Creative Common

All site content, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Common Attribution Licence. (CC-BY-NC 4.0)

by-nc.png