Ayla ÜNVER ALÇAY Dr. Öğr. Üyesi İstanbul Aydın Üniversitesi
Yayın 10 Atıf 1 Hakemlik 7
10 Yayın
1 Atıf
7 Hakemlik
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Bakteriyoloji İmmünoloji Mikrobiyoloji Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Veterinerlik Mikrobiyolojisi

Kurum

İstanbul Aydın Üniversitesi

Yayınlar

Hodan Otunun Faydaları ve Mutfakta Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar: Ayla ÜNVER ALÇAY , Aysun SAĞLAM, Semiha YALÇIN, Kamil BOSTAN
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
ATIF 1 FAVORİ 0

1

ATIF

0

FAVORİ
Ardıç Meyve ve Yağının Kullanım Alanları
Yazarlar: Ayla ÜNVER ALÇAY , Cansu AKGÜL, Meryem BADAYMAN, Ekin DİNÇEL
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Çiriş Otu ve Türk Mutfağında Kullanımı
Yazarlar: Meryem BADAYMAN, Ekin DİNÇEL, Ayla ÜNVER ALÇAY
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Bir Biyo-Tatlandırıcı Olarak Steavia
Yazarlar: Ekin DİNÇEL, Ayla ÜNVER ALÇAY , Meryem BADAYMAN
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Kurut ve Türk Mutfağında Kullanımı
Yazarlar: Ekin DİNÇEL, Ayla ÜNVER ALÇAY
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Gölevezin Beslenmede Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkisi
Yazarlar: Cansu AKGÜL, Ayla ÜNVER ALÇAY , Nuray CAN
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar: Ayla Ünver ALÇAY , Semiha YALÇIN, Kamil BOSTAN , Ekin DİNÇEL
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.