Loading [a11y]/accessibility-menu.js
avatar
Ayla Ünver Alçay Dr. Öğr. Üyesi İstanbul Aydın Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 3
10 Yayın
8 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mikrobiyoloji Bakteriyoloji Mikrobiyoloji (Diğer) Gıda Özellikleri İmmünoloji Fonksiyonel Gıdalar Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Veteriner Mikrobiyolojisi

Kurum

İstanbul Aydın Üniversitesi

Popüler Yayınları

Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Semiha Yalçın, Kamil Bostan , Ekin Dinçel
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14184

0

1

14184

Yayınlar

İstanbul’daki süt ve süt ürünlerinde Brucella türlerinin varlığının araştırılması
Yazarlar: Riham Mohamed Hamid Mohamed, Ayla Ünver Alçay
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 919

0

919

Hodan Otunun Faydaları ve Mutfakta Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7370

0

7370

Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Aysun Sağlam, Semiha Yalçın, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1595

0

1595

Ardıç Meyve ve Yağının Kullanım Alanları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Cansu Akgül, Meryem Badayman, Ekin Dinçel
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13301

0

13301

Çiriş Otu ve Türk Mutfağında Kullanımı
Yazarlar: Meryem Badayman, Ekin Dinçel, Ayla Ünver Alçay
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3249

0

3249

Bir Biyo-Tatlandırıcı Olarak Steavia
Yazarlar: Ekin Dinçel, Ayla Ünver Alçay , Meryem Badayman
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8408

0

8408

Kurut ve Türk Mutfağında Kullanımı
Yazarlar: Ekin Dinçel, Ayla Ünver Alçay
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7595

0

7595

Gölevezin Beslenmede Kullanımı ve Sağlık Üzerine Etkisi
Yazarlar: Cansu Akgül, Ayla Ünver Alçay , Nuray Can
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8419

0

8419

0

6194

Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Semiha Yalçın, Kamil Bostan , Ekin Dinçel
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14184

1

14184

Yayınlar

Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Aysun Sağlam, Semiha Yalçın, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1595

5

0

1595

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.