Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aysun Sağlam
Öğretim Görevlisi
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
TR Dizin Atıf
3
3
Yayın
0
Hakemlik
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-4833-6107
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Süt Endüstrisinde Formaldehit Kullanımı
Yazarlar:
Burç Ersoy
,
Aysun Sağlam
,
Batuhan İnanlar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1217
0
ATIF
1
FAVORİ
1217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Fonksiyonel bir içecek şalgam suyunun üretimi ve muhafazası
Yazarlar:
Burç Ersoy
,
Nuray Can
,
Aysun Sağlam
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
842
0
FAVORİ
842
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Endüstrisinde Formaldehit Kullanımı
Yazarlar:
Burç Ersoy
,
Aysun Sağlam
,
Batuhan İnanlar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1217
1
FAVORİ
1217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızartma işleminin kullanılan yağda serbest yağ asitliği ve oksidasyon derecesi üzerine etkileri
Yazarlar:
Ekin Dinçel Kasapoğlu
,
Aysun Sağlam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6908
0
FAVORİ
6908
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat