Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kamil Bostan
Prof. Dr.
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
47
9
Yayın
16
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
47
TR Dizin Atıf
0000-0001-7583-0066
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Et Teknolojisi
Gastronomik Trendler
Gıda Mikrobiyolojisi
Mutfak Sanatları
Süt Teknolojisi
Gıda Bilimleri
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Farklı Yöntemlerle Ekşitilmiş Hamurlardan Ekmek Yapımı Üzerine Çalışmalar
Yazarlar: Dilek Bircan, Cemile Tuğçe Güray,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11435
0
ATIF
1
FAVORİ
11435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mehmet Nezir Güngörür,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1199
0
ATIF
1
FAVORİ
1199
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar:
Ayla Ünver Alçay
, Semiha Yalçın,
Kamil Bostan
, Ekin Dinçel
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16020
0
ATIF
1
FAVORİ
16020
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
TARÇIN (CINNAMOMUM CASSIA) EKSTRAKTLARININ BAZI LAKTOBASİLLUS TÜRLERİ ÜZERİNE ANTİBAKTERİYEL AKTİVİTESİ
Yazarlar:
Ayla Ünver Alçay
,
Aysun Sağlam
,
Nagihan Kalıntaş Çağlar
,
Sibel Kahraman
,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
485
0
FAVORİ
485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yazarlar:
Kadriye Türkeşsiz
,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1509
0
FAVORİ
1509
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mehmet Nezir Güngörür,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1199
1
FAVORİ
1199
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar:
Ayla Ünver Alçay
, Aysun Sağlam, Semiha Yalçın,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1814
0
FAVORİ
1814
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potansiyel Deniz Ürünleri Güvenliği Tehlikesi: Vibrio vulnificus
Yazarlar: Atheer Jasim Mohammed,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
929
0
FAVORİ
929
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kremaların Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Nisin ve Lisozimin Etkisi
Yazarlar: Özlem Gönül,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1531
0
FAVORİ
1531
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keklerin Raf Ömrü Üzerine Doğal Antioksidant Olarak Karanfil ve Limonotu Esansiyel Yağlarının Etkisi
Yazarlar: Suhad Alrefaıe,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3020
0
FAVORİ
3020
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yöntemlerle Ekşitilmiş Hamurlardan Ekmek Yapımı Üzerine Çalışmalar
Yazarlar: Dilek Bircan, Cemile Tuğçe Güray,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11435
1
FAVORİ
11435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar:
Ayla Ünver Alçay
, Semiha Yalçın,
Kamil Bostan
, Ekin Dinçel
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
16020
1
FAVORİ
16020
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Aydın Gastronomy
Gıda
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Editörlük
Aydın Gastronomy
Teknik Editör , Editör
Kurul Üyeliği
Aydın Gastronomy
İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Duzce University Journal of Science and Technology
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Isı Bilimi ve Tekniği Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Journal of New Tourism Trends
Journal of Research in Veterinary Medicine
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yazarlar:
Kadriye Türkeşsiz
,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1509
1
ATIF
0
FAVORİ
1509
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar:
Ayla Ünver Alçay
, Aysun Sağlam, Semiha Yalçın,
Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1814
8
ATIF
0
FAVORİ
1814
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI