avatar
Kamil Bostan Prof. Dr. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 8 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 41
8 Yayın
10 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
41 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Süt Teknolojisi Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Farklı Yöntemlerle Ekşitilmiş Hamurlardan Ekmek Yapımı Üzerine Çalışmalar
Yazarlar: Dilek Bircan, Cemile Tuğçe Güray, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10385

0

1

10385

İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mehmet Nezir Güngörür, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 958

0

1

958

Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Semiha Yalçın, Kamil Bostan , Ekin Dinçel
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12531

0

1

12531

Yayınlar

İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1011

0

1011

İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mehmet Nezir Güngörür, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 958

1

958

Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Aysun Sağlam, Semiha Yalçın, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1402

0

1402

Potansiyel Deniz Ürünleri Güvenliği Tehlikesi: Vibrio vulnificus
Yazarlar: Atheer Jasim Mohammed, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 567

0

567

Kremaların Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Nisin ve Lisozimin Etkisi
Yazarlar: Özlem Gönül, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1031

0

1031

Keklerin Raf Ömrü Üzerine Doğal Antioksidant Olarak Karanfil ve Limonotu Esansiyel Yağlarının Etkisi
Yazarlar: Suhad Alrefaıe, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2589

0

2589

Farklı Yöntemlerle Ekşitilmiş Hamurlardan Ekmek Yapımı Üzerine Çalışmalar
Yazarlar: Dilek Bircan, Cemile Tuğçe Güray, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10385

1

10385

Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Semiha Yalçın, Kamil Bostan , Ekin Dinçel
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12531

1

12531

Yayınlar

İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1011

1

0

1011

Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Aysun Sağlam, Semiha Yalçın, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1402

5

0

1402

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.