avatar
Kamil Bostan Prof. Dr. İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 47
9 Yayın
16 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
47 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Et Teknolojisi Gastronomik Trendler Gıda Mikrobiyolojisi Mutfak Sanatları Süt Teknolojisi Gıda Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Farklı Yöntemlerle Ekşitilmiş Hamurlardan Ekmek Yapımı Üzerine Çalışmalar
Yazarlar: Dilek Bircan, Cemile Tuğçe Güray, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11435

0

1

11435

İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mehmet Nezir Güngörür, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1199

0

1

1199

Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Semiha Yalçın, Kamil Bostan , Ekin Dinçel
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16020

0

1

16020

Yayınlar

0

485

İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1509

0

1509

İstanbul’da Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mehmet Nezir Güngörür, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1199

1

1199

Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Aysun Sağlam, Semiha Yalçın, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1814

0

1814

Potansiyel Deniz Ürünleri Güvenliği Tehlikesi: Vibrio vulnificus
Yazarlar: Atheer Jasim Mohammed, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 929

0

929

Kremaların Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Nisin ve Lisozimin Etkisi
Yazarlar: Özlem Gönül, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1531

0

1531

Keklerin Raf Ömrü Üzerine Doğal Antioksidant Olarak Karanfil ve Limonotu Esansiyel Yağlarının Etkisi
Yazarlar: Suhad Alrefaıe, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3020

0

3020

Farklı Yöntemlerle Ekşitilmiş Hamurlardan Ekmek Yapımı Üzerine Çalışmalar
Yazarlar: Dilek Bircan, Cemile Tuğçe Güray, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2017 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11435

1

11435

Orta Asya'dan Anadolu'ya Kurutulmuş Gıdalar
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Semiha Yalçın, Kamil Bostan , Ekin Dinçel
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 16020

1

16020

Yayınlar

İstanbul’daki Tahıl Unlarında Aflatoksin, Deoksinivalenol ve Zearalanon Düzeyleri
Yayın Bilgisi: 2020 , Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: 10.46810/tdfd.724695
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1509

1

0

1509

Geleceğin Olası Protein Kaynakları
Yazarlar: Ayla Ünver Alçay , Aysun Sağlam, Semiha Yalçın, Kamil Bostan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449865
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1814

8

0

1814