Kamil BOSTAN, İstanbul Aydın Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, İstanbul, Türkiye Adres: Halit Aydın Kampüsü No:38 , Sefaköy–Küçükçekmece, Istanbul, PK: 34295 Tel: 444 1 428; E-posta: kamilbostan@aydin.edu.tr
Çiğdem MUŞTU, Bilecik Şeyh Edebali üniversitesi
Aktolkın ABUBAKIROVA, Ahmet Yesevi Üniversitesi, KIRGIZİSTAN
Ali AYDIN, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İstanbul, Türkiye
Artun YIBAR, Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa, Türkiye
Ayla ÜNVER ALÇAY, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Beyza H. ULUSOY, Yakın Doğu Üniversitesi, Lefkoşe, KKTC
Çiğdem MUŞTU, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Flora ALESKEROVA, Azerbaycan Turizm ve İşletme Üniversitesi, Azerbaycan
İlkay YILMAZ, Başkent Üniversitesi, Ankara, Türkiye
İsmail Hakkı TEKİNER, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Kamil BOSTAN, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Murat AY, Doğuş Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Abdullah DİLER, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta, Türkiye
Aktolkin ABUBAKIROVA, Uluslararası Hoca Ahmet Yesevi Türk-Kazak Üniversitesi, KAZAKİSTAN
Ali AYDIN, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İstanbul, Türkiye
Andriela VITIC CETKOVIC, University of Montenegro, Podgorica, Montenegro
Artun YIBAR, Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa, Türkiye
Aybuke CEYHUN SEZGİN, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Ankara, Türkiye
Aydın VURAL, Dicle Üniversitesi, Diyarbakır, Türkiye
Aziz TEKİN, Ankara Üniversitesi, Ankara, Türkiye
Bahattin ÖZDEMİR, Akdeniz Üniversitesi, Antalya, Türkiye
Canan HECER, Batı Üniversitesi, Kıbrıs
Candan VARLIK, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Ergün ÖMER GÖKSOY, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın, Türkiye
Feramuz ÖZDEMİR, Akdeniz Üniversitesi, Antalya, Türkiye
Flora ALESKEROVA, Azerbaijan Tourism and Management University, Azerbaijan
Harun AKSU, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İstanbul, Türkiye
Hilal ÇOLAK, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İstanbul, Türkiye
Kutay OKTAY, Kastamonu Üniversitesi, Kastamonu, Türkiye
M. Reşat BAŞAR, İstanbul Okan Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Maya IVANOVA, Varna University of Management, Dobrich, Bulgaria
Mehmet ÇALICIOĞLU, Fırat Üniversitesi, Elazığ, Türkiye
Mehmet ERGÜL, San Fransisco State University, USA
Murat DOĞDUBAY, Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir, Türkiye
Mustafa NİZAMLIOĞLU, Gelişim Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Mustafa TAYAR, Uludağ Üniversitesi, Bursa, Türkiye
Nasım KIAN POUR, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Osman ERKMEN, İstanbul Gedik Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Ömer ÇETİN, İstanbul Rumeli Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Özer KANBUROĞLU, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Özge ÖZGEN ARUN, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, İstanbul, Türkiye
Özkan ÖZDEN, İstanbul Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Recep ÇIBIK, Uludağ Üniversitesi, Bursa, Türkiye
Semra AKAR ŞAHİNGÖZ, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Ankara, Türkiye
Simona MARTINOSKA, University of St. Kliment Ohridski, Ohrid, Macedonia
Skender KACIU, University of Prishtina, Prishtina, Kosovo
Şerife CENGİZ, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Şule AYDIN, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Nevşehir, Türkiye
Tarık Haluk ÇELİK, Ankara Üniversitesi, Ankara, Türkiye
Yakup Can SANCAK, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Van, Türkiye
Zehra YARDI, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul, Türkiye
Zehra HAJRULAİ-MUSLİU, SS. Cyril and Methodius University, Skopje, Macedonia
Zümrüt ÖĞEL, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, Konya, Türkiye
Gıda mühendisliği-Gastronomi ve mutfak sanatları
İstanbul Aydın Üniversitesi- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)