avatar
Ceyhun Uçuk Dr. Öğr. Üyesi TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 25 TR Dizin Atıf 29
9 Yayın
25 Hakemlik
29 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Mutfak Tarihi Aşçılık Türk Mutfağı Dünya Mutfakları Sürdürülebilir Gastronomi Temel Mutfak Teknikleri Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler Antik Yemekler Yemek ve Küreselleşme Gastronomi Nörogastronomi Sinestezi Mutfak Sanatları

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

2

1639

0

1

7737

0

1

547

0

1

1607

0

1

2079

Yayınlar

0

162

Filistin Halkının Zor Sınavı: Geçmişten Bugüne Gıdaya Erişim Zorlukları
DOI: 10.31592/aeusbed.1599018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 190

0

190

1

854

1

1607

1

547

Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2972

0

2972

2

1639

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.