avatar
Ceyhun Uçuk Dr. Öğr. Üyesi TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 22
7 Yayın
22 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Turizm Mutfak Tarihi Aşçılık Türk Mutfağı Dünya Mutfakları Sürdürülebilir Gastronomi Temel Mutfak Teknikleri Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler Antik Yemekler Yemek ve Küreselleşme Gastronomi Nörogastronomi Sinestezi Mutfak Sanatları

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

2

1526

0

1

7041

0

1

1283

0

1

1485

Türk Mutfak Kültürü ve Çorbalar: Gaziantep Örneği
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 689

0

1

689

Yayınlar

1

689

1

1283

0

462

Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2730

0

2730

2

1526

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.