Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ceyhun Uçuk
Dr. Öğr. Üyesi
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
11
Hakemlik
35
TR Dizin Atıf
32
11
Yayın
35
Hakemlik
32
TR Dizin Atıf
0000-0003-2809-6430
57972385000
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Yemek ve Küreselleşme
Turizm
Mutfak Tarihi
Aşçılık
Türk Mutfağı
Dünya Mutfakları
Sürdürülebilir Gastronomi
Temel Mutfak Teknikleri
Gastronomi Turizmi
Gastronomik Trendler
Antik Yemekler
Gastronomi
Nörogastronomi
Sinestezi
Mutfak Sanatları
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1819
0
ATIF
2
FAVORİ
1819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
İbrahim İlhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3291
0
ATIF
1
FAVORİ
3291
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Is the Modern or Classical Presentation of Turkish Cuisine More Acceptable? A Study on the Visual Senses of Europeans
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2022.8.2.1148129
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
759
0
ATIF
1
FAVORİ
759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sinestetik yemek: Gastronomi ve sinestezi ilişkisi üzerine sistematik derleme ve meta-analiz
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1925
0
ATIF
1
FAVORİ
1925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİNİN SANAT DALLARI İLE İLİŞKİSİ: RESİM VE MÜZİK İLE İLİŞKİSİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
IDEART Uluslararası Tasarım ve Sanat Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2579
0
ATIF
1
FAVORİ
2579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
GIDA EŞLEŞTİRME TEORİSİ COĞRAFİ İŞARETLİ YEMEKLERDE İŞLEVSEL Mİ? TEKİRDAĞ KÖFTESİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
347
1
FAVORİ
347
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Paul Freedman’ın "Yemek: Damak Tadının Tarihi" Kitabı
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2025 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
430
0
FAVORİ
430
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüm Yönleri ile Gastronomik Ürün İncelemesi: Mersin Tantuni Örneği
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Alim Gürgah
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.1597068
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
621
1
FAVORİ
621
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Filistin Halkının Zor Sınavı: Geçmişten Bugüne Gıdaya Erişim Zorlukları
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31592/aeusbed.1599018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
476
0
FAVORİ
476
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfak Kültürü ve Çorbalar: Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Mehmet Fatih Kayran
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1102
1
FAVORİ
1102
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sinestetik yemek: Gastronomi ve sinestezi ilişkisi üzerine sistematik derleme ve meta-analiz
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1925
1
FAVORİ
1925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİNİN SANAT DALLARI İLE İLİŞKİSİ: RESİM VE MÜZİK İLE İLİŞKİSİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
IDEART Uluslararası Tasarım ve Sanat Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2579
1
FAVORİ
2579
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Is the Modern or Classical Presentation of Turkish Cuisine More Acceptable? A Study on the Visual Senses of Europeans
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2022.8.2.1148129
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
759
1
FAVORİ
759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
İbrahim İlhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3291
1
FAVORİ
3291
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1819
2
FAVORİ
1819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Mehmet Kayran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8701
1
FAVORİ
8701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
IDEART Uluslararası Tasarım ve Sanat Dergisi
Journal of Tourism Research Institute
Journal of Tourismology
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Aydın Gastronomy
Bitlis Eren Sosyal Araştırmalar Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Artuklu Tourism Studies
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Bitlis Eren Sosyal Araştırmalar Dergisi
Current Perspectives in Social Sciences
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of New Tourism Trends
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Journal of Tourism Research Institute
Journal of Tourismology
Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Çalışmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat