Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ceyhun Uçuk
Dr. Öğr. Üyesi
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
22
7
Yayın
22
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Mutfak Tarihi
Aşçılık
Türk Mutfağı
Dünya Mutfakları
Sürdürülebilir Gastronomi
Temel Mutfak Teknikleri
Gastronomi Turizmi
Gastronomik Trendler
Antik Yemekler
Yemek ve Küreselleşme
Gastronomi
Nörogastronomi
Sinestezi
Mutfak Sanatları
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1499
0
ATIF
2
FAVORİ
1499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Mehmet Kayran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6897
0
ATIF
1
FAVORİ
6897
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sinestetik yemek: Gastronomi ve sinestezi ilişkisi üzerine sistematik derleme ve meta-analiz
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1224
0
ATIF
1
FAVORİ
1224
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİNİN SANAT DALLARI İLE İLİŞKİSİ: RESİM VE MÜZİK İLE İLİŞKİSİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
IDEART Uluslararası Tasarım ve Sanat Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1382
0
ATIF
1
FAVORİ
1382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfak Kültürü ve Çorbalar: Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Mehmet Fatih Kayran
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
627
0
ATIF
1
FAVORİ
627
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Türk Mutfak Kültürü ve Çorbalar: Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Mehmet Fatih Kayran
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
627
1
FAVORİ
627
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sinestetik yemek: Gastronomi ve sinestezi ilişkisi üzerine sistematik derleme ve meta-analiz
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1224
1
FAVORİ
1224
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİNİN SANAT DALLARI İLE İLİŞKİSİ: RESİM VE MÜZİK İLE İLİŞKİSİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
IDEART Uluslararası Tasarım ve Sanat Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1382
1
FAVORİ
1382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Is the Modern or Classical Presentation of Turkish Cuisine More Acceptable? A Study on the Visual Senses of Europeans
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2022.8.2.1148129
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
447
0
FAVORİ
447
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
İbrahim İlhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2648
0
FAVORİ
2648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1499
2
FAVORİ
1499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Mehmet Kayran
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6897
1
FAVORİ
6897
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
IDEART Uluslararası Tasarım ve Sanat Dergisi
Journal of Tourism Research Institute
Journal of Tourismology
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Artuklu Tourism Studies
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Bitlis Eren Sosyal Araştırmalar Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of New Tourism Trends
Journal of Tourism Research Institute
Journal of Tourismology
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Tourism and Recreation
Turizm Çalışmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat