avatar
Ceyhun Uçuk Doç. Dr. TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 11 Hakemlik 39 TR Dizin Atıf 32
11 Yayın
39 Hakemlik
32 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Yemek ve Küreselleşme Turizm Mutfak Tarihi Aşçılık Türk Mutfağı Dünya Mutfakları Sürdürülebilir Gastronomi Temel Mutfak Teknikleri Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler Antik Yemekler Gastronomi Nörogastronomi Sinestezi Mutfak Sanatları

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

2

1882

Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3503

0

1

3503

0

1

818

0

1

2061

0

1

2884

Yayınlar

1

435

0

656

1

770

Filistin Halkının Zor Sınavı: Geçmişten Bugüne Gıdaya Erişim Zorlukları
DOI: 10.31592/aeusbed.1599018
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 595

1

595

1

1226

1

2061

1

818

Gastronomi Perspektifinden Estetik ve Yemek
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3503

1

3503

2

1882

Crossref atıf bulunmamaktadır.