Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Kapak Resmi
Makale Gönder Hakemlik İsteği Gönder Amaç ve Kapsam Yazım Kuralları Etik İlkeler ve Yayın Politikası Son Sayı Editör Kurulu İletişim Arşiv
...
Giriş
ISSN 1304-7590 | e-ISSN 2548-0871 | Yayın Aralığı Yılda 3 Sayı | Başlangıç: 2004 | Yayıncı Sidas Medya A.Ş. | http://www.soidergi.com.tr/


Dergimizin 2021 yılı Ağustos ve Aralık sayıları tamamlanmıştır. 2022 yılı için makale kabulü devam etmektedir.

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, turizm sektöründe çalışan yönetici, akademisyen ve araştırmacılar arasında iletişimi ve işbirliğini sağlamayı ve artırmayı, turizm ve turizm işletmeciliği ile ilgili yeni düşüncelerin sunulduğu, karşılaşılan sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı bir platform oluşturmayı ve turizm sektöründe çalışan üst ve orta kademe yöneticileri genel yönetim ve turizm işletmeleri yönetimi alanındaki gelişmelerle ilgili bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi

ISSN 1304-7590 | e-ISSN 2548-0871 | Yayın Aralığı Yılda 3 Sayı | Başlangıç: 2004 | Yayıncı Sidas Medya A.Ş. | http://www.soidergi.com.tr/
Kapak Resmi


Dergimizin 2021 yılı Ağustos ve Aralık sayıları tamamlanmıştır. 2022 yılı için makale kabulü devam etmektedir.

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi, turizm sektöründe çalışan yönetici, akademisyen ve araştırmacılar arasında iletişimi ve işbirliğini sağlamayı ve artırmayı, turizm ve turizm işletmeciliği ile ilgili yeni düşüncelerin sunulduğu, karşılaşılan sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı bir platform oluşturmayı ve turizm sektöründe çalışan üst ve orta kademe yöneticileri genel yönetim ve turizm işletmeleri yönetimi alanındaki gelişmelerle ilgili bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.

Cilt 17 - Sayı 3 - 30 Eki 2020
  1. Otel Müşterilerine Yönelik Deneyimsel Pazarlamanın Memnuniyete Etkisi: Kapadokya Örneği
    Sayfalar 378 - 393
    Kamil UNUR, Muhammet Abdulmecit KINIKLI
  2. Finansal Başarısızlık Tahmin Modellerinin Geçerliliğinin Analizi: Thomas Cook Örneği
    Sayfalar 394 - 406
    Erdinç KARADENİZ, Cemile ÖCEK
  3. Kış Turizmi Çalışmaları Üzerine Bibliyometrik Bir İnceleme
    Sayfalar 407 - 426
    Burcu KARASAKALOĞLU
  4. Yerel Halkın Bölge Turizmine Bakış Açılarının ve Farkındalıklarının Belirlenmesi Üzerine Çankırı’da Bir Araştırma
    Sayfalar 427 - 443
    Yakup ÖZTÜRK
  5. Turizm ve Şikâyet: Bibliyometrik Bir Analiz
    Sayfalar 444 - 463
    Gözde Seval ERGÜN, Mehmet Bahadır KALIPÇI
  6. Otel İşletmelerinde Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları
    Sayfalar 464 - 479
    Melih KABADAYI
  7. Medikal Turizmde Rekreasyon Planlaması ve Müşteri Tatmini İlişkisi
    Sayfalar 480 - 495
    Bayram ŞAHİN, Özge GÜLTEKİN
  8. Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri
    Sayfalar 496 - 508
    Neslihan ŞİMŞEK, Aykut Göktuğ SOYLU, Fügen ÖZKAYA
  9. Nerede O Eski Mutfaklar
    Sayfalar 509 - 523
    Mehmet Oğuzhan İLBAN, Ceren ULUER SAVGIN
  10. Van Kahvaltı Salonları Hakkındaki Müşteri E-Şikâyetlerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma
    Sayfalar 524 - 539
    Hasan KÖŞKER
  11. Analysis of Motivations of Foreign Tourists Behind Their Choice of Turkish Cuisine Based on Their Neophobic and Neophilic Tendencies: A Research in Istanbul
    Sayfalar 540 - 552
    Meral ÜZÜLMEZ, Gürkan AKDAĞ
  12. Turist Rehberlerinin Gastronomiye Yönelik Bilgi ve Algı Düzeylerinin Tavsiye Niyetine Etkisi: Kapadokya Örneği
    Sayfalar 553 - 566
    Emrah KESKİN, Şule ARDIÇ YETİŞ, Bülent YORGANCI
Dizinler
Creative Commons

18946

Etik Kurul Onayı Hakkında

Saygıdeğer Yazarlarımız ve Okurlarımız;

Dergimiz yayın politikası bağlamında, etik açıdan oluşabilecek problemleri önlemek adına dergimiz 2018 (Cilt 15 Sayı 1) yılından itibaren gönderilen makaleler için etik kurul onay belgesi talep edilmektedir.