Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasan Köşker
Doç.
ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ, KARADENİZ EREĞLİ TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
15
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
36
TR Dizin Atıf
99
15
Yayın
8
Hakemlik
36
CrossRef Atıf
99
TR Dizin Atıf
0000-0003-0662-8301
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi Turizmi
Kurum
ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ, KARADENİZ EREĞLİ TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Türk Mutfak Kültüründe Çorba ve Coğrafi İşaretli Çorbalar Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Zafer Özbey
,
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.956548
ATIF
7
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2429
7
ATIF
2
FAVORİ
2429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Turistik Talebin En Fazla Olduğu 10 Kentin Marka Kimlikleri Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
,
Fatih Ercan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.453014
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3694
4
ATIF
1
FAVORİ
3694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM BAĞLAMINDA GELENEKSEL TÜRK EL SANATI LÜLETAŞI İŞLEMECİLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Sıla Karacaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29029/busbed.565813
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3299
5
ATIF
1
FAVORİ
3299
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dalış Turizminde Yeni Bir Keşif: Van Gölü’nde Mikrobiyalit Dalış
Yazarlar:
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1774
0
ATIF
1
FAVORİ
1774
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerli Turistlerin Safranbolu’yu Tercih Etmelerinde Etkili Olan Çekici Seyahat Motivasyonlarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
,
Gözde Oğuzbalaban
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
615
0
ATIF
1
FAVORİ
615
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Destinasyon Markalaşma Sürecindeki Rolü: Kastamonu Örneği
Yazarlar:
Zafer Özbey
,
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
217
1
FAVORİ
217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz Ereğli’nin Engelsiz Şehir ve Erişilebilir Turizm Bağlamında Değerlendirilmesi*
Yazarlar:
Hasan Köşker
, Meruert Beken
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Humanities and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
109
0
FAVORİ
109
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FESTİVAL KONULU LİSANSÜSTÜ TEZLERİN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ
Yazarlar:
Nurdan Uludağ
,
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
377
1
FAVORİ
377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Eğitimi Alan Yabancı Öğrencilerin Türkiye ve Turizm Kavramına Yönelik Metaforik Algıları
Yazarlar:
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1218988
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
515
0
FAVORİ
515
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfak Kültüründe Çorba ve Coğrafi İşaretli Çorbalar Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Zafer Özbey
,
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.956548
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2429
2
FAVORİ
2429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ahlat Halkının Ahlat ve Turizm Kavramına Yönelik Metaforik Algıları
Yazarlar:
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53568/yyusbed.1003700
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
624
0
FAVORİ
624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van Kahvaltı Salonları Hakkındaki Müşteri E-Şikâyetlerinin Değerlendirilmesine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.762621
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
890
1
FAVORİ
890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerli Turistlerin Safranbolu’yu Tercih Etmelerinde Etkili Olan Çekici Seyahat Motivasyonlarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
,
Gözde Oğuzbalaban
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
615
1
FAVORİ
615
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dalış Turizminde Yeni Bir Keşif: Van Gölü’nde Mikrobiyalit Dalış
Yazarlar:
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1774
1
FAVORİ
1774
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM BAĞLAMINDA GELENEKSEL TÜRK EL SANATI LÜLETAŞI İŞLEMECİLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Sıla Karacaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29029/busbed.565813
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3299
1
FAVORİ
3299
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Turistik Talebin En Fazla Olduğu 10 Kentin Marka Kimlikleri Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
,
Fatih Ercan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.453014
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3694
1
FAVORİ
3694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Çileği’nin Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Fatih Ercan
,
Nalan Albuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.14520/adyusbd.443594
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2242
1
FAVORİ
2242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ahlat’ın Kültürel Turizm Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mukaddime
DOI: 10.19059/mukaddime.356645
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2987
0
FAVORİ
2987
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Lisans Öğrencilerinin Turizm Sektöründe Çalışma Eğilimleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Kamil Unur
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.335098
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3657
0
FAVORİ
3657
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Turizm Eğitimi ve Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizme Bakış Açılarına Yönelik Araştırmaların İncelenmesi
Yazarlar:
Kamil Unur
,
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6231
0
FAVORİ
6231
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Humanities and Tourism Research
Mukaddime
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Yayınlar
Üniversite Eğitimi Alan Yabancı Öğrencilerin Türkiye ve Turizm Kavramına Yönelik Metaforik Algıları
Yazarlar:
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1218988
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
515
1
ATIF
0
FAVORİ
515
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfak Kültüründe Çorba ve Coğrafi İşaretli Çorbalar Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Zafer Özbey
,
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.956548
ATIF
7
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2429
7
ATIF
2
FAVORİ
2429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ahlat Halkının Ahlat ve Turizm Kavramına Yönelik Metaforik Algıları
Yazarlar:
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53568/yyusbed.1003700
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
624
3
ATIF
0
FAVORİ
624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM BAĞLAMINDA GELENEKSEL TÜRK EL SANATI LÜLETAŞI İŞLEMECİLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Sıla Karacaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29029/busbed.565813
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3299
5
ATIF
1
FAVORİ
3299
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Turistik Talebin En Fazla Olduğu 10 Kentin Marka Kimlikleri Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
,
Fatih Ercan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.453014
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3694
4
ATIF
1
FAVORİ
3694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Çileği’nin Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Fatih Ercan
,
Nalan Albuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.14520/adyusbd.443594
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2242
5
ATIF
1
FAVORİ
2242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ahlat’ın Kültürel Turizm Potansiyeli Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mukaddime
DOI: 10.19059/mukaddime.356645
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2987
2
ATIF
0
FAVORİ
2987
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Lisans Öğrencilerinin Turizm Sektöründe Çalışma Eğilimleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Kamil Unur
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.335098
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3657
9
ATIF
0
FAVORİ
3657
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat