Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nalan Albuz
Doç. Dr.
ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
20
8
Yayın
10
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
20
TR Dizin Atıf
0000-0003-2111-0842
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Turist Davranışı ve Ziyaretçi Deneyimi
Turist Rehberliği
Kurum
ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Türkiye’de Turistik Talebin En Fazla Olduğu 10 Kentin Marka Kimlikleri Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
,
Fatih Ercan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.453014
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4085
5
ATIF
1
FAVORİ
4085
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çevrimiçi Seyahat Rezervasyonuna Yönelik Algılanan Riskin Kullanma Eğilimi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Fatih Ercan
,
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.652997
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
777
0
ATIF
1
FAVORİ
777
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerli Turistlerin Safranbolu’yu Tercih Etmelerinde Etkili Olan Çekici Seyahat Motivasyonlarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
,
Gözde Oğuzbalaban
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
825
0
ATIF
1
FAVORİ
825
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamera Arkasından Turist Rehberine: Türkiye'de Medyanın Turizm Üzerindeki Dönüştürücü Gücü
Yazarlar:
Nalan Albuz
,
Merve Sağcan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1604051
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
241
0
ATIF
1
FAVORİ
241
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Karaelmasın İzinde Endüstriyel Miras Rehberliği: Zonguldak
Yazarlar:
Nalan Albuz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1805245
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
108
0
FAVORİ
108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA ZONGULDAK EKOTURİZM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ İLE YEREL YÖNETİMLERİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Ayşe Akkoca
,
Cafer Alkan
,
Nalan Albuz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Uluslararası Anadolu Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
189
0
FAVORİ
189
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamera Arkasından Turist Rehberine: Türkiye'de Medyanın Turizm Üzerindeki Dönüştürücü Gücü
Yazarlar:
Nalan Albuz
,
Merve Sağcan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1604051
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
241
1
FAVORİ
241
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
“Giriş Neresi?” İlk Defa Gidilen Destinasyonda Turist Rehberliği
Yazarlar:
Tolga Fahri Çakmak
,
Nalan Albuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.754799
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
0
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çevrimiçi Seyahat Rezervasyonuna Yönelik Algılanan Riskin Kullanma Eğilimi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Fatih Ercan
,
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.652997
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
777
1
FAVORİ
777
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerli Turistlerin Safranbolu’yu Tercih Etmelerinde Etkili Olan Çekici Seyahat Motivasyonlarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
,
Gözde Oğuzbalaban
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
825
1
FAVORİ
825
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Turistik Talebin En Fazla Olduğu 10 Kentin Marka Kimlikleri Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
,
Fatih Ercan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.453014
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4085
1
FAVORİ
4085
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Çileği’nin Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Fatih Ercan
,
Nalan Albuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.14520/adyusbd.443594
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2693
0
FAVORİ
2693
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Anadolu Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Kurul Üyeliği
Uluslararası Sosyal Bilimler ve Eğitim Dergisi
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Hitit Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Applied Tourism Research
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi
Tourism and Recreation
Yayınlar
Türkiye’de Turistik Talebin En Fazla Olduğu 10 Kentin Marka Kimlikleri Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Nalan Albuz
,
Fatih Ercan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.453014
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4085
5
ATIF
1
FAVORİ
4085
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Çileği’nin Gastronomik Kimlik Unsuru Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hasan Köşker
,
Fatih Ercan
,
Nalan Albuz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.14520/adyusbd.443594
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2693
6
ATIF
0
FAVORİ
2693
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat