Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zafer Özbey
Yüksek Lisans
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
7
2
Yayın
0
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm Yönetimi
Yiyecek ve İçecek
Kurum
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi
Popüler Yayınları
Türk Mutfak Kültüründe Çorba ve Coğrafi İşaretli Çorbalar Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Zafer Özbey
,
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.956548
ATIF
7
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2409
7
ATIF
2
FAVORİ
2409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Destinasyon Markalaşma Sürecindeki Rolü: Kastamonu Örneği
Yazarlar:
Zafer Özbey
,
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
186
0
ATIF
1
FAVORİ
186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Destinasyon Markalaşma Sürecindeki Rolü: Kastamonu Örneği
Yazarlar:
Zafer Özbey
,
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
186
1
FAVORİ
186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfak Kültüründe Çorba ve Coğrafi İşaretli Çorbalar Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Zafer Özbey
,
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.956548
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2409
2
FAVORİ
2409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Türk Mutfak Kültüründe Çorba ve Coğrafi İşaretli Çorbalar Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Zafer Özbey
,
Hasan Köşker
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.956548
ATIF
7
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2409
7
ATIF
2
FAVORİ
2409
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat