Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bülent Yorgancı
Doktora
Hacı Bektaş Veli üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
2
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm Yönetimi
Kurum
Hacı Bektaş Veli üniversitesi
Popüler Yayınları
Turist Rehberlerinin Gastronomiye Yönelik Bilgi ve Algı Düzeylerinin Tavsiye Niyetine Etkisi: Kapadokya Örneği
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Şule Ardıç Yetiş
,
Bülent Yorgancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.763243
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1772
3
ATIF
1
FAVORİ
1772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
E-wom’un (ağızdan ağıza iletişim) tüketicilerin satın alma niyetlerine etkisi: Yiyecek içecek işletmeleri örneği
Yazarlar:
Bülent Yorgancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
821
0
ATIF
1
FAVORİ
821
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
E-wom’un (ağızdan ağıza iletişim) tüketicilerin satın alma niyetlerine etkisi: Yiyecek içecek işletmeleri örneği
Yazarlar:
Bülent Yorgancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
821
1
FAVORİ
821
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turist Rehberlerinin Gastronomiye Yönelik Bilgi ve Algı Düzeylerinin Tavsiye Niyetine Etkisi: Kapadokya Örneği
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Şule Ardıç Yetiş
,
Bülent Yorgancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.763243
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1772
1
FAVORİ
1772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Tourism Research Institute
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Turist Rehberlerinin Gastronomiye Yönelik Bilgi ve Algı Düzeylerinin Tavsiye Niyetine Etkisi: Kapadokya Örneği
Yazarlar:
Emrah Keskin
,
Şule Ardıç Yetiş
,
Bülent Yorgancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.763243
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1772
3
ATIF
1
FAVORİ
1772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat