avatar
Sami Sonat Özdemir Doç. Dr. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 31 TR Dizin Atıf 3
12 Yayın
8 Hakemlik
31 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Duyusal Süreçler, Algı ve Performans Gastronomi Turizm Yönetimi

Kurum

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Chef and sommelier’s share in Michelin star success: The case of Denmark
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-19
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 607

0

2

607

19

1

28726

TURİZM YAZININDA "DENİZ TURİZMİ"NİN OLGUSAL GELİŞİMİ
Yazarlar: Yasemin Kozan, Gökçe Yasemin Kozan, Sami Sonat Özdemir , Sami Özdemir , Ebru Günlü
DOI: 10.18613/deudfd.11350
ATIF 11 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5515

11

1

5515

0

1

635

Yayınlar

Chef and sommelier’s share in Michelin star success: The case of Denmark
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-19
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 607

2

607

0

462

0

875

Günümüz Mutfak Kültüründe Türkçe Terim ve Teknikler
Yayın Bilgisi: 2022 , Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.1786
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2694

1

2694

1

635

1

3747

0

2281

0

2651

TURİZM YAZININDA "DENİZ TURİZMİ"NİN OLGUSAL GELİŞİMİ
Yazarlar: Yasemin Kozan, Gökçe Yasemin Kozan, Sami Sonat Özdemir , Sami Özdemir , Ebru Günlü
DOI: 10.18613/deudfd.11350
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5515

1

5515

0

917

1

28726

Yayınlar

ŞALGAM VE KANJİ: KÜLTÜRLERARASI BİR ÜRÜN OLARAK FERMENTE SİYAH HAVUÇ İÇECEKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
DOI: 10.12981/mahder.935537
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3747

1

1

3747

TURİZM YAZININDA "DENİZ TURİZMİ"NİN OLGUSAL GELİŞİMİ
Yazarlar: Yasemin Kozan, Gökçe Yasemin Kozan, Sami Sonat Özdemir , Sami Özdemir , Ebru Günlü
DOI: 10.18613/deudfd.11350
ATIF 11 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5515

11

1

5515

19

1

28726

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.