Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sami Sonat Özdemir
Doç. Dr.
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
13
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
39
TR Dizin Atıf
6
13
Yayın
11
Hakemlik
39
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0003-4796-6083
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Duyusal Süreçler, Algı ve Performans
Gastronomi
Turizm Yönetimi
Kurum
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Chef and sommelier’s share in Michelin star success: The case of Denmark
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Buğra Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-19
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
832
0
ATIF
2
FAVORİ
832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOSYAL MEDYA KAVRAMI VE SOSYAL AĞ SİTELERİNDE YER ALAN ONLINE REKLAM UYGULAMALARININ İNCELENMESİ
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
, Meltem Özdemir,
Eray Polat
,
Ramazan Aksoy
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Ejovoc (Electronic Journal of Vocational Colleges)
DOI: 10.17339/ejovoc.96993
ATIF
25
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
31827
25
ATIF
1
FAVORİ
31827
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Berlin’deki Türk Restoranlarını Ziyaret Eden Almanların Demografik Özelliklerine Göre Destinasyonu Ziyaret Etme Niyetlerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Düriye Bozok
Yayın Bilgisi: 2019 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.555643
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
970
0
ATIF
1
FAVORİ
970
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Günümüz Mutfak Kültüründe Türkçe Terim ve Teknikler
Yazarlar:
Osman Güldemir
,
Sami Sonat Özdemir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.1786
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3682
0
ATIF
1
FAVORİ
3682
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE SANATTA YENİ BİR TEMSİL: “NATURE CUITE”
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Selvihan Kılıç Ateş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Online Journal of Design Art and Communication
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2875
0
ATIF
1
FAVORİ
2875
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Mekân-Cinsiyet İlişkisinde Dişil-Eril Tasarım Yaklaşımlarının Görsel Sosyoloji Üzerinden Değerlendirilmesi: Kafe Mekânları Örneği
Yazarlar:
Merve Buldaç
,
Sultan Nazmiye Kılıç
,
Sami Sonat Özdemir
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.18603/sanatvetasarim.1572517
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
165
0
FAVORİ
165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chef and sommelier’s share in Michelin star success: The case of Denmark
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Buğra Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-19
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
832
2
FAVORİ
832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Is the Modern or Classical Presentation of Turkish Cuisine More Acceptable? A Study on the Visual Senses of Europeans
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Ceyhun Uçuk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2022.8.2.1148129
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
818
1
FAVORİ
818
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Olguların Ağız Tadıyla İfadesi: Türk Halk Kültüründe Acı, Tatlı, Ekşi ve Tuzlu
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Ayşe Gülnihal Kahraman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Milli Folklor
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1717
0
FAVORİ
1717
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Günümüz Mutfak Kültüründe Türkçe Terim ve Teknikler
Yazarlar:
Osman Güldemir
,
Sami Sonat Özdemir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.1786
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3682
1
FAVORİ
3682
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Organik Gıda Tüketiminin İki Güdüleyicisi Olarak Korku ve Haz: Türk Tüketiciler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.913999
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
916
1
FAVORİ
916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ŞALGAM VE KANJİ: KÜLTÜRLERARASI BİR ÜRÜN OLARAK FERMENTE SİYAH HAVUÇ İÇECEKLERİ
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Osman Güldemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
DOI: 10.12981/mahder.935537
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5085
1
FAVORİ
5085
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE SANATTA YENİ BİR TEMSİL: “NATURE CUITE”
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Selvihan Kılıç Ateş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Online Journal of Design Art and Communication
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2875
1
FAVORİ
2875
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Berlin’deki Türk Restoranlarını Ziyaret Eden Almanların Demografik Özelliklerine Göre Destinasyonu Ziyaret Etme Niyetlerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Düriye Bozok
Yayın Bilgisi: 2019 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.555643
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
970
1
FAVORİ
970
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KAMU SEKTÖRÜNDE STRATEJİK İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ: DÜNYADAN VE TÜRKİYE’DEN ÖRNEKLER
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Eray Polat
, Meltem Özdemir
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Meriç Uluslararası Sosyal ve Stratejik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2934
0
FAVORİ
2934
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM YAZININDA "DENİZ TURİZMİ"NİN OLGUSAL GELİŞİMİ
Yazarlar: Yasemin Kozan, Gökçe Yasemin Kozan,
Sami Özdemir
,
Sami Sonat Özdemir
,
Ebru Günlü
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.18613/deudfd.11350
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6012
1
FAVORİ
6012
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BODRUM'DA FAALİYET GÖSTEREN KONAKLAMA İŞLETMELERİNCE VERİLEN İŞ İLANLARINDAKİ İŞGÖREN NİTELİKLERİNİN ANALİZİ
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
, Eray Polat, Ömer Lütfü Met
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
0
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOSYAL MEDYA KAVRAMI VE SOSYAL AĞ SİTELERİNDE YER ALAN ONLINE REKLAM UYGULAMALARININ İNCELENMESİ
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
, Meltem Özdemir,
Eray Polat
,
Ramazan Aksoy
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Ejovoc (Electronic Journal of Vocational Colleges)
DOI: 10.17339/ejovoc.96993
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
31827
1
FAVORİ
31827
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dergisi
Ejovoc (Electronic Journal of Vocational Colleges)
Folklor/Edebiyat
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourismology
Meriç Uluslararası Sosyal ve Stratejik Araştırmalar Dergisi
Milli Folklor
Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Sanat ve Tasarım Dergisi
Sosyal ve Beşeri Bilimler Araştırmaları Dergisi
Turkish Online Journal of Design Art and Communication
Kurul Üyeliği
Bitlis Eren Sosyal Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Çeşm-i Cihan: Tarih Kültür ve Sanat Araştırmaları Dergisi E-Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yayınlar
ŞALGAM VE KANJİ: KÜLTÜRLERARASI BİR ÜRÜN OLARAK FERMENTE SİYAH HAVUÇ İÇECEKLERİ
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Osman Güldemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
DOI: 10.12981/mahder.935537
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5085
1
ATIF
1
FAVORİ
5085
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM YAZININDA "DENİZ TURİZMİ"NİN OLGUSAL GELİŞİMİ
Yazarlar: Yasemin Kozan, Gökçe Yasemin Kozan,
Sami Özdemir
,
Sami Sonat Özdemir
,
Ebru Günlü
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dergisi
DOI: 10.18613/deudfd.11350
ATIF
13
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6012
13
ATIF
1
FAVORİ
6012
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOSYAL MEDYA KAVRAMI VE SOSYAL AĞ SİTELERİNDE YER ALAN ONLINE REKLAM UYGULAMALARININ İNCELENMESİ
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
, Meltem Özdemir,
Eray Polat
,
Ramazan Aksoy
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Ejovoc (Electronic Journal of Vocational Colleges)
DOI: 10.17339/ejovoc.96993
ATIF
25
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
31827
25
ATIF
1
FAVORİ
31827
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI