Uzmanlık Alanları
                                    
                                                                                    Antik Yemekler
                                                                                    Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları
                                                                                    Ev Ekonomisi
                                                                                    Beslenme Eğitimi
                                                                                    Gastronomi
                                                                                    Sürdürülebilir Turizm
                                                                                    Mutfak Kültürü
                                                                                    Mutfak Tarihi
                                                                                    Mutfak Sanatları
                                                                                    Aşçılık
                                                                                    Türk Mutfağı
                                                                                    Osmanlı Mutfağı
                                                                                    Ziyafet Mutfağı
                                                                                    Temel Mutfak Teknikleri
                                                                                    Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
                                                                                    Geleneksel Yemek
                                                                                    Gastronomi Turizmi
                                        
                                                                                    Türk mutfağı
                                                                                    Osmanlı mutfağı
                                                                                    aşçılık
                                                                            
                                 
                            
                            
                                Kurum
                                
                                    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR.