avatar
Osman Güldemir Doç. Dr. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR.
Yayın 13 Hakemlik 49 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 35
13 Yayın
49 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
35 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Antik Yemekler Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları Ev Ekonomisi Beslenme Eğitimi Gastronomi Sürdürülebilir Turizm Mutfak Kültürü Mutfak Tarihi Mutfak Sanatları Aşçılık Türk Mutfağı Osmanlı Mutfağı Ziyafet Mutfağı Temel Mutfak Teknikleri Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Geleneksel Yemek Gastronomi Turizmi Türk mutfağı Osmanlı mutfağı aşçılık

Kurum

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR.

Popüler Yayınları

PARMAKLARIN OKUDUĞU MENÜ: BRAILLE ALFABESİ İLE BİR MODEL ÖNERİSİ
Yazarlar: Osman Güldemir , Gencay Saatcı
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2256

0

1

2256

0

1

431

Günümüz Mutfak Kültüründe Türkçe Terim ve Teknikler
Yayın Bilgisi: 2022 , Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.1786
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3520

0

1

3520

0

1

1024

0

1

1981

Yayınlar

GELENEKSEL BİR YEMEK: MARUL YOĞURTLAMASI
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1260

1

1260

Tarihi Yemekleri Uyarlama Modeli: Osmanlı Örneği
Yayın Bilgisi: 2022 , Kadim
DOI: 10.54462/kadim.1134540
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1504

1

1504

1

1981

Günümüz Mutfak Kültüründe Türkçe Terim ve Teknikler
Yayın Bilgisi: 2022 , Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.1786
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3520

1

3520

Unger, Friedrich. Şark Şekerciliği
Yayın Bilgisi: 2021 , Kadim
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 566

1

566

1

4888

1

1024

1

431

Gastronomiye Çok Disiplinli Bakış: Lisansüstü Tezlerine Yönelik Bir Değerlendirme
Yazarlar: Dilek Acar, Osman Güldemir , Emre Ozan Aksöz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2871

0

2871

Türk Mutfağı’nda Kahvaltıda Tüketilen Çorbalar ve İllere Göre Dağılımı
Yazarlar: Osman Güldemir , Gülperi Haklı, Nermin Işık
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4944

1

4944

ILGIN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ
Yazarlar: Nermin Işık, Aysun Kılıçaraslan, Osman Güldemir , Didem Önay Derin, Nimet Barı
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1836

1

1836

PARMAKLARIN OKUDUĞU MENÜ: BRAILLE ALFABESİ İLE BİR MODEL ÖNERİSİ
Yazarlar: Osman Güldemir , Gencay Saatcı
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2256

1

2256

Yayınlar

Tarihi Yemekleri Uyarlama Modeli: Osmanlı Örneği
Yayın Bilgisi: 2022 , Kadim
DOI: 10.54462/kadim.1134540
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1504

1

1

1504

ŞALGAM VE KANJİ: KÜLTÜRLERARASI BİR ÜRÜN OLARAK FERMENTE SİYAH HAVUÇ İÇECEKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
DOI: 10.12981/mahder.935537
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4888

1

1

4888

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.