Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Buğra Özdemir
Yüksek Lisans
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
4
Hakemlik
0
4
Yayın
0
Hakemlik
0000-0002-0698-8406
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
sürdürülebilirlik
Gastronomi
Restoran işletmeciliği
Kurum
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
GASTRONOMİ AKIMLARINDA SAĞLIKLI MOR YİYECEKLER
Yazarlar:
Buğra Özdemir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
GSI Journals Serie B: Advancements in Business and Economics
DOI: 10.5281/zenodo.4030210
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3485
0
ATIF
3
FAVORİ
3485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
360 ° Eat Guide Rehberi'ndeki Restoranlar Çerçevesinde Yeni İskandinav Mutfağı Hareketinin İncelenmesi
Yazarlar:
Buğra Özdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
832
0
ATIF
2
FAVORİ
832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chef and sommelier’s share in Michelin star success: The case of Denmark
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Buğra Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-19
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
568
0
ATIF
2
FAVORİ
568
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TELEVİZYONDA YAYINLANAN GIDA REKLAMLARININ ÇOCUKLARA ETKİSİ: UZMAN GÖRÜŞLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Buğra Özdemir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik MATBUAT
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2130
0
ATIF
1
FAVORİ
2130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Chef and sommelier’s share in Michelin star success: The case of Denmark
Yazarlar:
Sami Sonat Özdemir
,
Buğra Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-19
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
568
2
FAVORİ
568
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
360 ° Eat Guide Rehberi'ndeki Restoranlar Çerçevesinde Yeni İskandinav Mutfağı Hareketinin İncelenmesi
Yazarlar:
Buğra Özdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
832
2
FAVORİ
832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TELEVİZYONDA YAYINLANAN GIDA REKLAMLARININ ÇOCUKLARA ETKİSİ: UZMAN GÖRÜŞLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Buğra Özdemir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik MATBUAT
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2130
1
FAVORİ
2130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ AKIMLARINDA SAĞLIKLI MOR YİYECEKLER
Yazarlar:
Buğra Özdemir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
GSI Journals Serie B: Advancements in Business and Economics
DOI: 10.5281/zenodo.4030210
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3485
3
FAVORİ
3485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik MATBUAT
GSI Journals Serie B: Advancements in Business and Economics
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of New Tourism Trends
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat