avatar
Yener Oğan Dr. Öğr. Üyesi ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
Yayın 19 Hakemlik 36 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 3
19 Yayın
36 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

2122

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1840

2

1

1840

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 958

2

1

958

0

1

509

0

1

351

Yayınlar

0

75

0

246

1

362

0

436

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 457

0

457

1

509

Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3027

0

3027

1

958

0

577

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 503

0

503

1

1840

Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan , Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer, İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 , Researcher
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 739

0

739

1

2122

0

3349

0

2095

0

1097

Yayınlar

1

1

362

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 457

3

0

457

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 958

2

1

958

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 503

2

0

503

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1840

2

1

1840

3

0

2095

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.