Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yener Oğan
Doç. Dr.
KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
28
Hakemlik
82
CrossRef Atıf
33
TR Dizin Atıf
11
28
Yayın
82
Hakemlik
33
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0002-1523-8498
57489402100
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Mutfak Kültürü
Kurum
KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Otel İşletmeleri Çalışanlarının İletişim Becerileri: Artvin Örneği
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.382964
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2535
0
ATIF
1
FAVORİ
2535
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Savaş Büyükyılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3431
3
ATIF
1
FAVORİ
3431
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KASTAMONU İLİNDE BULUNAN KANYONLARIN TURİZM POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Savaş Böyükyılmaz
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2410
0
ATIF
1
FAVORİ
2410
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1512
3
ATIF
1
FAVORİ
1512
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
804
3
ATIF
1
FAVORİ
804
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN ERZURUM YÖRESEL LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Erkan Denk
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
141
0
FAVORİ
141
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
Yazarlar:
Erkan Denk
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1559823
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
539
1
FAVORİ
539
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİK ÜRÜN ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
DOI: 10.24889/ifede.1436747
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
863
0
FAVORİ
863
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
An Alternative Gastronomic Product Obtained from Beans and Red Lentils: Hummus
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Yener Oğan
,
Erdem Baydeniz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
210
0
FAVORİ
210
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ankara’da Kültür Turu Programlarına Katılan Yerli Turistlerin Memnuniyet Düzeylerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Zehra Bulut
,
Yener Oğan
,
İrfan Yazıcıoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1481287
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
442
1
FAVORİ
442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A gastronomic product specific to the Caucasus region culinary: Khinkali (ხინკალი) & Hinkal
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Mehmet Ali Keskin
,
Zehra Bulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-2-179
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
874
0
FAVORİ
874
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kuzey Kafkasya Bölgesi Toplumlarının Mutfak Kültürleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Büşra Elem Yıldırım
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.1505842
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
968
0
FAVORİ
968
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik kimlik ve miras bağlamında bir bibliyometrik analiz
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1433457
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1505
0
FAVORİ
1505
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yener Oğan
, Zehra Bulut,
Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
709
1
FAVORİ
709
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A Critical Outlook on the Problems of Formation and Content of Gastronomy and Culinary Arts Education
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1274966
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
589
0
FAVORİ
589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Ürünlere İlişkin Yerli Turist Tutumları Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Zehra Bulut
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.1296449
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1033
1
FAVORİ
1033
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Web of Science Veri Tabanında Gastronomik Deneyim Üzerine Yapılan Çalışmaların Sistematik Bir İncelemesi
Yazarlar:
Yener Oğan
,
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
783
1
FAVORİ
783
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadın Aşçıların Cam Tavan Sendromuna Yönelik Metaforik Algıları Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1148190
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
937
0
FAVORİ
937
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1011
0
FAVORİ
1011
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin İş Hayatına Hazır Bulunma Düzeyi: Aşçılık Programı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1036059
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
867
1
FAVORİ
867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Menekşe Cömert
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4601
0
FAVORİ
4601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.883247
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1512
1
FAVORİ
1512
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin İlindeki Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Yemekler
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1004
0
FAVORİ
1004
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
804
1
FAVORİ
804
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Savaş Büyükyılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.800387
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3431
1
FAVORİ
3431
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KASTAMONU İLİNDE BULUNAN KANYONLARIN TURİZM POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Savaş Böyükyılmaz
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2410
1
FAVORİ
2410
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
, Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer,
İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Researcher
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1221
0
FAVORİ
1221
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmeleri Çalışanlarının İletişim Becerileri: Artvin Örneği
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.382964
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2535
1
FAVORİ
2535
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yağ Kullanımı: Artvin, Arhavi Örneği
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Saime Küçükkömürler
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3978
0
FAVORİ
3978
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri ve Sosyo-Ekonomik Profilleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ceyhun Akyol
,
Ela Oğan
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.382774
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2545
0
FAVORİ
2545
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğu Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerinde Kalite Maliyet Sistemleri
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Abitter Özulucan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2027
0
FAVORİ
2027
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN İŞ HAYATINA HAZIR BULUNUŞLUKLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ela Oğan
,
Yener Oğan
, Ahmet Kamacı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1399
0
FAVORİ
1399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırsal Alanların Turizm Potansiyelinin Belirlenmesi - Artvin İli Arhavi İlçesi Örneği
Yazarlar:
Ceyhun Akyol
, Sinan Güner,
Yener Oğan
, Ekrem Aydın, Rahime Yüce, Tuncay Uluyurt
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3962
0
FAVORİ
3962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Aydın Gastronomy
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Fiscaoeconomia
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Kent Akademisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Researcher
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Kurul Üyeliği
Aydın Gastronomy
Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Çalışmaları Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Anasay
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Current Perspectives in Social Sciences
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Fiscaoeconomia
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hars Akademi Uluslararası Hakemli Kültür Sanat Mimarlık Dergisi
Journal of Humanities and Tourism Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Silk Road Tourism Research
Journal of Travel and Tourism Research
Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Çalışmaları Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
Sinop-e: Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Çalışmaları Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Yayınlar
A gastronomic product specific to the Caucasus region culinary: Khinkali (ხინკალი) & Hinkal
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Mehmet Ali Keskin
,
Zehra Bulut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-2-179
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
874
3
ATIF
0
FAVORİ
874
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik kimlik ve miras bağlamında bir bibliyometrik analiz
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1433457
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1505
3
ATIF
0
FAVORİ
1505
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yener Oğan
, Zehra Bulut,
Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
709
2
ATIF
1
FAVORİ
709
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Ürünlere İlişkin Yerli Turist Tutumları Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Zehra Bulut
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.1296449
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1033
4
ATIF
1
FAVORİ
1033
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1011
4
ATIF
0
FAVORİ
1011
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin İş Hayatına Hazır Bulunma Düzeyi: Aşçılık Programı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1036059
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
867
2
ATIF
1
FAVORİ
867
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1512
3
ATIF
1
FAVORİ
1512
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
804
3
ATIF
1
FAVORİ
804
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Savaş Büyükyılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3431
3
ATIF
1
FAVORİ
3431
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri ve Sosyo-Ekonomik Profilleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ceyhun Akyol
,
Ela Oğan
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.382774
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2545
6
ATIF
0
FAVORİ
2545
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat