Yener OĞAN Dr. Öğr. Üyesi ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
Yayın 18 Hakemlik 30 CrossRef Atıf 10
18 Yayın
30 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

FAVORİ

126

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

98

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

216

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener OĞAN
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 291

0

FAVORİ

291

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

419

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2149

0

FAVORİ

2149

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

776

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

450

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 415

0

FAVORİ

415

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1222

0

FAVORİ

1222

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener OĞAN , Fulya SARPER, Elif Zeynep ÖZER, İbrahim ÇEKİÇ
Yayın Bilgisi: 2019 , Researcher
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 536

0

FAVORİ

536

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1994

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

3134

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1988

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

999

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener OĞAN
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 291

2

ATIF

0

FAVORİ

291

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 776

2

ATIF

0

FAVORİ

776

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 415

1

ATIF

0

FAVORİ

415

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1222

2

ATIF

0

FAVORİ

1222

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

3

ATIF

0

FAVORİ

1988

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.