avatar
Yener Oğan Doç. Dr. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
Yayın 25 Hakemlik 55 CrossRef Atıf 22 TR Dizin Atıf 4
25 Yayın
55 Hakemlik
22 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

2295

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2592

3

1

2592

0

1

1920

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1233

2

1

1233

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 621

3

1

621

Yayınlar

GASTRONOMİK ÜRÜN ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.24889/ifede.1436747
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 172

0

172

0

38

1

154

0

396

0

388

Gastronomik kimlik ve miras bağlamında bir bibliyometrik analiz
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1433457
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 729

0

729

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 478

1

478

0

393

1

754

0

714

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 713

0

713

1

666

Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3864

0

3864

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1233

1

1233

0

744

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 621

1

621

1

2592

Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan , Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer, İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 , Researcher
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 926

0

926

1

2295

0

3699

0

2307

0

1249

Yayınlar

3

0

396

2

1

754

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 713

3

0

713

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1233

2

1

1233

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 621

3

1

621

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2592

3

1

2592

6

0

2307

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.