avatar
Yener Oğan Doç. Dr. KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 26 Hakemlik 63 CrossRef Atıf 28 TR Dizin Atıf 4
26 Yayın
63 Hakemlik
28 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

2381

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2810

3

1

2810

0

1

1986

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1305

3

1

1305

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 684

3

1

684

Yayınlar

Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2025 , Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1559823
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 135

1

135

GASTRONOMİK ÜRÜN ÜZERİNE YAPILAN ÇALIŞMALARIN SİSTEMATİK BİR DERLEMESİ
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.24889/ifede.1436747
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 335

0

335

0

76

1

247

0

481

0

556

Gastronomik kimlik ve miras bağlamında bir bibliyometrik analiz
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1433457
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 969

0

969

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 524

1

524

0

435

1

847

0

796

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 796

0

796

1

720

Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4135

0

4135

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1305

1

1305

0

796

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 684

1

684

1

2810

Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan , Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer, İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 , Researcher
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1006

0

1006

1

2381

0

3783

0

2387

0

1292

Yayınlar

3

0

481

Gastronomik kimlik ve miras bağlamında bir bibliyometrik analiz
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2024 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1433457
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 969

2

0

969

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 524

1

1

524

3

1

847

Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar: Yener Oğan
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 796

3

0

796

1

1

720

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1305

3

1

1305

Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 684

3

1

684

KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2810

3

1

2810

6

0

2387

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.