Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Yener OĞAN
Yener OĞAN
Dr. Öğr. Üyesi
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
0000-0002-1523-8498
Yayın
18
Hakemlik
30
CrossRef Atıf
10
0000-0002-1523-8498
18
Yayın
30
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
A Critical Outlook on the Problems of Formation and Content of Gastronomy and Culinary Arts Education
Yazarlar:
İbrahim ÇEKİÇ
,
Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1274966
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
126
0
FAVORİ
126
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Ürünlere İlişkin Yerli Turist Tutumları Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
İbrahim ÇEKİÇ
,
Zehra BULUT
,
Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.1296449
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
98
0
FAVORİ
98
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Web of Science Veri Tabanında Gastronomik Deneyim Üzerine Yapılan Çalışmaların Sistematik Bir İncelemesi
Yazarlar:
Yener OĞAN
,
İbrahim ÇEKİÇ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
174
0
FAVORİ
174
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadın Aşçıların Cam Tavan Sendromuna Yönelik Metaforik Algıları Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
İbrahim ÇEKİÇ
,
Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1148190
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
216
0
FAVORİ
216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
291
0
FAVORİ
291
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin İş Hayatına Hazır Bulunma Düzeyi: Aşçılık Programı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1036059
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
419
0
FAVORİ
419
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yazarlar:
Yener OĞAN
,
Menekşe CÖMERT
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2149
0
FAVORİ
2149
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener OĞAN
,
Fügen DURLU-ÖZKAYA
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.883247
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
776
0
FAVORİ
776
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin İlindeki Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Yemekler
Yazarlar:
Yener OĞAN
,
Fügen ÖZKAYA
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
450
0
FAVORİ
450
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
415
0
FAVORİ
415
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Yener OĞAN
,
Savaş BÜYÜKYILMAZ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.800387
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1222
0
FAVORİ
1222
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KASTAMONU İLİNDE BULUNAN KANYONLARIN TURİZM POTANSİYELİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
Yazarlar:
Savaş BÖYÜKYILMAZ
,
Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1274
0
FAVORİ
1274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener OĞAN
, Fulya SARPER, Elif Zeynep ÖZER,
İbrahim ÇEKİÇ
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Researcher
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
536
0
FAVORİ
536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmeleri Çalışanlarının İletişim Becerileri: Artvin Örneği
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.382964
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1994
0
FAVORİ
1994
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Yağ Kullanımı: Artvin, Arhavi Örneği
Yazarlar:
Yener OĞAN
,
Saime KÜÇÜKKÖMÜRLER
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3134
0
FAVORİ
3134
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri ve Sosyo-Ekonomik Profilleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ceyhun AKYOL
,
Ela OĞAN
,
Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.382774
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1988
0
FAVORİ
1988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğu Karadeniz Bölgesindeki Otel İşletmelerinde Kalite Maliyet Sistemleri
Yazarlar:
Yener OĞAN
,
Abitter ÖZULUCAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1628
0
FAVORİ
1628
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN İŞ HAYATINA HAZIR BULUNUŞLUKLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ela OĞAN
,
Yener OĞAN
, Ahmet KAMACI
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
999
0
FAVORİ
999
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Fiscaoeconomia
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Ömer Halisdemir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Researcher
Tourism and Recreation
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Fiscaoeconomia
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hars Akademi Uluslararası Hakemli Kültür Sanat Mimarlık Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Çalışmaları Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Aşçılık Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.1035108
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
291
2
ATIF
0
FAVORİ
291
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener OĞAN
,
Fügen DURLU-ÖZKAYA
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
776
2
ATIF
0
FAVORİ
776
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
415
1
ATIF
0
FAVORİ
415
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Yener OĞAN
,
Savaş BÜYÜKYILMAZ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.800387
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1222
2
ATIF
0
FAVORİ
1222
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Mesleki Beklentileri ve Sosyo-Ekonomik Profilleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ceyhun AKYOL
,
Ela OĞAN
,
Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.382774
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1988
3
ATIF
0
FAVORİ
1988
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat