Yener OĞAN Dr. Öğr. Üyesi ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Atıf 1 Hakemlik 15
12 Yayın
1 Atıf
15 Hakemlik
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Turizm

Kurum

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ
Mutfak Çalışanlarının Yaratıcılık Algı Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener OĞAN
Yayın Bilgisi: 2021 , Fiscaoeconomia
DOI: 10.25295/fsecon.891984
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener OĞAN , Fulya SARPER, Elif Zeynep ÖZER, İbrahim ÇEKİÇ
Yayın Bilgisi: 2019 , Researcher
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0

0

ATIF

0

FAVORİ
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.