Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Erkan Denk
Doç.
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ, KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
Yayın
10
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
4
10
Yayın
15
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-2144-3316
58576178500
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm (Diğer)
Otel İşletmeciliği
Turizm
Gastronomi
Sürdürülebilir Turizm
Turist Davranışı ve Ziyaretçi Deneyimi
Turizm Yönetimi
Kurum
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ, KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
ERZURUM İLİNİN COĞRAFİ İŞARET (Cİ) ALMIŞ ÜRÜNLERİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Erkan Denk
,
Nilgün Sanalan Bilici
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.891744
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2318
6
ATIF
1
FAVORİ
2318
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretlerde Erzurum’un Güncel Durumu
Yazarlar:
Erkan Denk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1194948
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
923
1
ATIF
1
FAVORİ
923
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER
Yazarlar:
Erkan Denk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Silk Road Tourism Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4542
0
ATIF
1
FAVORİ
4542
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
Yazarlar:
Erkan Denk
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1559823
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
653
0
ATIF
1
FAVORİ
653
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN ERZURUM YÖRESEL LEZZET ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Erkan Denk
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
198
0
FAVORİ
198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaret Tesciline Aday Gastronomik Bir Miras: Pazaryolu Enişte Yemeği (Tatlısı)
Yazarlar:
Erkan Denk
,
Ufuk Nuhoğlu
,
Gökalp Nuri Selçuk
,
Yeşim Dursun Denk
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Current Perspectives in Social Sciences
DOI: 10.53487/atasobed.1612548
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
485
0
FAVORİ
485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
Yazarlar:
Erkan Denk
,
Yener Oğan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1559823
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
653
1
FAVORİ
653
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Uluslararası Düzeyde Tescillenen Gastronomik Ürünleri ve Ekonomik Etkileri
Yazarlar:
Erkan Denk
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
730
0
FAVORİ
730
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL BİR GIDA ÜRÜNÜ OLARAK KANDİRİF PEYNİRİNİ KEŞFETMEK
Yazarlar:
Erkan Denk
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Current Perspectives in Social Sciences
DOI: 10.53487/atasobed.1455468
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
0
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Yükseköğretim Stajlarında Yenilikçi Düşünce: İnovasyon Odaklı Stajın Türkiye’ye Uyum ve Koordinasyonu İle İlgili Bir Model Önerisi
Yazarlar:
Erkan Denk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Dynamics in Social Sciences and Humanities
DOI: 10.5152/OJFHSS.2023.23048
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
598
0
FAVORİ
598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretlerde Erzurum’un Güncel Durumu
Yazarlar:
Erkan Denk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1194948
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
923
1
FAVORİ
923
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER
Yazarlar:
Erkan Denk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Silk Road Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4542
1
FAVORİ
4542
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ERZURUM İLİNİN COĞRAFİ İŞARET (Cİ) ALMIŞ ÜRÜNLERİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Erkan Denk
,
Nilgün Sanalan Bilici
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.891744
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2318
1
FAVORİ
2318
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OTEL MUTFAK ÇALIŞANLARI MESLEKİ EĞİTİM SEVİYELERİ VE KARİYER HEDEFLERİNİN ÖLÇÜLMESİ: KIŞ KORİDORU ANALİZİ
Yazarlar:
Erkan Denk
,
Abdulkadir Koşan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yorum Yönetim Yöntem Uluslararası Yönetim Ekonomi ve Felsefe Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2088
0
FAVORİ
2088
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Current Perspectives in Social Sciences
Dynamics in Social Sciences and Humanities
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Silk Road Tourism Research
Kent Akademisi
Yorum Yönetim Yöntem Uluslararası Yönetim Ekonomi ve Felsefe Dergisi
Editörlük
Journal of Silk Road Tourism Research
Editör , Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Silk Road Tourism Research
KMÜ Sosyal Bilimler Dergisi
Hakemlik
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gastro-World
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Academic Perspective on Social Studies
Kent Akademisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Sinop-e: Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
GELENEKSEL BİR GIDA ÜRÜNÜ OLARAK KANDİRİF PEYNİRİNİ KEŞFETMEK
Yazarlar:
Erkan Denk
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Current Perspectives in Social Sciences
DOI: 10.53487/atasobed.1455468
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
1
ATIF
0
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretlerde Erzurum’un Güncel Durumu
Yazarlar:
Erkan Denk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1194948
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
923
1
ATIF
1
FAVORİ
923
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ERZURUM İLİNİN COĞRAFİ İŞARET (Cİ) ALMIŞ ÜRÜNLERİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Erkan Denk
,
Nilgün Sanalan Bilici
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.891744
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2318
6
ATIF
1
FAVORİ
2318
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat