avatar
Erkan Denk Doç. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ, KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU
Yayın 10 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 4
10 Yayın
15 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm (Diğer) Otel İşletmeciliği Turizm Gastronomi Sürdürülebilir Turizm Turist Davranışı ve Ziyaretçi Deneyimi Turizm Yönetimi

Kurum

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ, KANIK UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU

Popüler Yayınları

6

1

2318

Coğrafi İşaretlerde Erzurum’un Güncel Durumu
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: 10.32958/gastoria.1194948
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 923

1

1

923

TÜRKİYE’DE GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4542

0

1

4542

Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2025 , Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1559823
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 653

0

1

653

Yayınlar

0

198

0

485

Gastronomi ve Coğrafi İşaretlerin Sistematik Derleme Tekniğiyle İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2025 , Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1559823
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 653

1

653

0

730

GELENEKSEL BİR GIDA ÜRÜNÜ OLARAK KANDİRİF PEYNİRİNİ KEŞFETMEK
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: 10.53487/atasobed.1455468
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 429

0

429

0

598

Coğrafi İşaretlerde Erzurum’un Güncel Durumu
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: 10.32958/gastoria.1194948
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 923

1

923

1

4542

1

2318

Yayınlar

GELENEKSEL BİR GIDA ÜRÜNÜ OLARAK KANDİRİF PEYNİRİNİ KEŞFETMEK
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: 10.53487/atasobed.1455468
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 429

1

0

429

Coğrafi İşaretlerde Erzurum’un Güncel Durumu
Yazarlar: Erkan Denk
DOI: 10.32958/gastoria.1194948
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 923

1

1

923

6

1

2318

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.