Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fügen Durlu-özkaya
Prof. Dr.
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
23
8
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
23
TR Dizin Atıf
0000-0003-2893-9557
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Gıda Bilimleri
Kurum
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Popüler Yayınları
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Yenileme/Geliştirme Çalışmaları: Ankara’daki Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Yöneticilerine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Fügen Durlu-özkaya
,
Alev Sökmen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6906
0
ATIF
1
FAVORİ
6906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1190
2
ATIF
1
FAVORİ
1190
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AVUSTRALYA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TARİHSEL GELİŞİMİ VE AVUSTRALYA’NIN GASTRONOMİ İMAJINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.52122/nisantasisbd.1091820
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
794
1
ATIF
1
FAVORİ
794
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ankara’nın Coğrafi İşaretli Yemeklerinin Karbon Ayak İzinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fügen Durlu-özkaya
,
Mehmet Berk Varol
,
Sezen Coşkun
,
Nilgün H Budak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1541946
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
238
0
ATIF
1
FAVORİ
238
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ankara’nın Coğrafi İşaretli Yemeklerinin Karbon Ayak İzinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fügen Durlu-özkaya
,
Mehmet Berk Varol
,
Sezen Coşkun
,
Nilgün H Budak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1541946
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
238
1
FAVORİ
238
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kımızın Kültürlerarası Etkileşiminin İncelenmesi
Yazarlar:
Sema Nur Tecimen
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Turizm Analizi Dergisi
DOI: 10.5281/zenodo.13152444
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
148
0
FAVORİ
148
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AVUSTRALYA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TARİHSEL GELİŞİMİ VE AVUSTRALYA’NIN GASTRONOMİ İMAJINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.52122/nisantasisbd.1091820
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
794
1
FAVORİ
794
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Evlenme Törenlerinde Yapılan Gastronomi Uygulamaları
Yazarlar:
Adem Ademoğlu
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1171559
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1451
0
FAVORİ
1451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye'deki Coğrafi İşaretli Peynirlerde Doğal Monosodyum Glutamat
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
890
0
FAVORİ
890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.883247
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1190
1
FAVORİ
1190
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DETERMINING THE LEVEL OF FOOD SAFETY AWARENESS AMONG FOOD PROFESSIONALS: A CASE STUDY OF TURKEY AND NIGERIA
Yazarlar:
Osman Çavuş
, Balarabe B. Ismail,
Fügen Durlu Özkaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2467
0
FAVORİ
2467
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Yenileme/Geliştirme Çalışmaları: Ankara’daki Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Yöneticilerine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Fügen Durlu-özkaya
,
Alev Sökmen
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6906
1
FAVORİ
6906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Aydın Gastronomy
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Food and Health
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
International Journal of Health Management and Tourism
Yayınlar
AVUSTRALYA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TARİHSEL GELİŞİMİ VE AVUSTRALYA’NIN GASTRONOMİ İMAJINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.52122/nisantasisbd.1091820
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
794
1
ATIF
1
FAVORİ
794
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Evlenme Törenlerinde Yapılan Gastronomi Uygulamaları
Yazarlar:
Adem Ademoğlu
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1171559
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1451
1
ATIF
0
FAVORİ
1451
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1190
2
ATIF
1
FAVORİ
1190
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat