avatar
Fügen Durlu-özkaya Prof. Dr. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın 8 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 23
8 Yayın
1 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Gıda Bilimleri

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Popüler Yayınları

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1190

2

1

1190

1

1

794

0

1

238

Yayınlar

1

238

Kımızın Kültürlerarası Etkileşiminin İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Turizm Analizi Dergisi
DOI: 10.5281/zenodo.13152444
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 148

0

148

1

794

0

1451

0

890

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1190

1

1190

DETERMINING THE LEVEL OF FOOD SAFETY AWARENESS AMONG FOOD PROFESSIONALS: A CASE STUDY OF TURKEY AND NIGERIA
Yazarlar: Osman Çavuş , Balarabe B. Ismail, Fügen Durlu Özkaya
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19012
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2467

0

2467

Yayınlar

1

1

794

1

0

1451

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1190

2

1

1190

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.