avatar
Fügen Durlu-özkaya Prof. Dr. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın 9 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 23
9 Yayın
1 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Gıda Bilimleri

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Popüler Yayınları

1

2

1076

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1312

3

1

1312

0

1

684

Yayınlar

0

226

1

684

Kımızın Kültürlerarası Etkileşiminin İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Turizm Analizi Dergisi
DOI: 10.5281/zenodo.13152444
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 325

0

325

2

1076

0

1749

0

1030

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1312

1

1312

DETERMINING THE LEVEL OF FOOD SAFETY AWARENESS AMONG FOOD PROFESSIONALS: A CASE STUDY OF TURKEY AND NIGERIA
Yazarlar: Osman Çavuş , Balarabe B. Ismail, Fügen Durlu Özkaya
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19012
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2636

0

2636

Yayınlar

1

2

1076

1

0

1749

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1312

3

1

1312

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.