avatar
Fügen Durlu-özkaya Prof. Dr. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın 9 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 23
9 Yayın
1 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Gıda Bilimleri

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Popüler Yayınları

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1228

2

1

1228

1

1

917

0

1

415

Yayınlar

0

48

1

415

Kımızın Kültürlerarası Etkileşiminin İncelenmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Turizm Analizi Dergisi
DOI: 10.5281/zenodo.13152444
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 259

0

259

1

917

0

1567

0

948

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1228

1

1228

DETERMINING THE LEVEL OF FOOD SAFETY AWARENESS AMONG FOOD PROFESSIONALS: A CASE STUDY OF TURKEY AND NIGERIA
Yazarlar: Osman Çavuş , Balarabe B. Ismail, Fügen Durlu Özkaya
Yayın Bilgisi: 2019 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH19012
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2529

0

2529

Yayınlar

1

1

917

1

0

1567

Artvin'i Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimleri Üzerine Bir İnceleme
DOI: 10.32572/guntad.883247
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1228

2

1

1228

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.