Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emir Hilmi Üner
Öğretim Görevlisi
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
6
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Rafine Mutfağın Doğuşu ve Rafine Mutfağı Şekillendiren Yenilikçi Mutfak Akımlarının Yiyecek İçecek İşletmelerine Etkileri
Yazarlar: Mustafa Aksoy,
Emir Hilmi Üner
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
33916
0
ATIF
1
FAVORİ
33916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AVUSTRALYA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TARİHSEL GELİŞİMİ VE AVUSTRALYA’NIN GASTRONOMİ İMAJINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.52122/nisantasisbd.1091820
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
826
1
ATIF
1
FAVORİ
826
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Çağ’da Avrupa Mutfak Kültürü
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2123
0
ATIF
1
FAVORİ
2123
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Michelin Ödüllü “Yeni Anadolu Mutfağı”
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1391503
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
492
0
ATIF
1
FAVORİ
492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastro politika: politik bir araç olarak yemek
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1381242
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
334
0
FAVORİ
334
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Michelin Ödüllü “Yeni Anadolu Mutfağı”
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1391503
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
492
1
FAVORİ
492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Orta Çağ’da Avrupa Mutfak Kültürü
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2123
1
FAVORİ
2123
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AVUSTRALYA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TARİHSEL GELİŞİMİ VE AVUSTRALYA’NIN GASTRONOMİ İMAJINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.52122/nisantasisbd.1091820
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
826
1
FAVORİ
826
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye'deki Coğrafi İşaretli Peynirlerde Doğal Monosodyum Glutamat
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
896
0
FAVORİ
896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rafine Mutfağın Doğuşu ve Rafine Mutfağı Şekillendiren Yenilikçi Mutfak Akımlarının Yiyecek İçecek İşletmelerine Etkileri
Yazarlar: Mustafa Aksoy,
Emir Hilmi Üner
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
33916
1
FAVORİ
33916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Tourism and Recreation
Turizm Çalışmaları Dergisi
Yayınlar
AVUSTRALYA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN TARİHSEL GELİŞİMİ VE AVUSTRALYA’NIN GASTRONOMİ İMAJINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR
Yazarlar:
Emir Hilmi Üner
,
Fügen Durlu-özkaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.52122/nisantasisbd.1091820
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
826
1
ATIF
1
FAVORİ
826
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat