Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İrfan Yazicioğlu
Prof. Dr.
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
12
3
Yayın
8
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi Turizmi
Kurum
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
ATIF
12
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4134
12
ATIF
2
FAVORİ
4134
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ankara’da Kültür Turu Programlarına Katılan Yerli Turistlerin Memnuniyet Düzeylerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Zehra Bulut
,
Yener Oğan
,
İrfan Yazıcıoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1481287
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
66
0
ATIF
1
FAVORİ
66
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ankara’da Kültür Turu Programlarına Katılan Yerli Turistlerin Memnuniyet Düzeylerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Zehra Bulut
,
Yener Oğan
,
İrfan Yazıcıoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1481287
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
66
1
FAVORİ
66
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları: Algılanan Engeller ve Teşvikler
Yazarlar:
Burcu Koç
,
İrfan Yazıcıoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1535
0
FAVORİ
1535
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4134
2
FAVORİ
4134
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Kurul Üyeliği
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gordion Sosyal Bilimler Dergisi
Kocatepe Turizm Araştırmaları Dergisi
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
Sinop-e: Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Bankacılık ve Finansal Araştırmalar Dergisi
Gazi İktisat ve İşletme Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
ATIF
12
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4134
12
ATIF
2
FAVORİ
4134
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat