Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Eren Yalçın
Arş. Gör.
Selçuk Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
4
2
Yayın
1
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-9927-1972
57489477500
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Kurum
Selçuk Üniversitesi
Popüler Yayınları
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
ATIF
12
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4107
12
ATIF
2
FAVORİ
4107
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hücresel Tarım Ürünlerinin Tüketiciler Tarafından Tercih Edilme Durumları
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Eren Yalçın
,
Mustafa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1334270
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
337
0
ATIF
1
FAVORİ
337
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Hücresel Tarım Ürünlerinin Tüketiciler Tarafından Tercih Edilme Durumları
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Eren Yalçın
,
Mustafa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1334270
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
337
1
FAVORİ
337
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4107
2
FAVORİ
4107
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Editörlük
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Teknik Editör , Sekreter
Kurul Üyeliği
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
ATIF
12
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4107
12
ATIF
2
FAVORİ
4107
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat