Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Eren Yalçın
Arş. Gör.
SELCUK UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
6
3
Yayın
1
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0002-9927-1972
57489477500
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Temel Mutfak Teknikleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Kurum
SELCUK UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
ATIF
15
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5193
15
ATIF
2
FAVORİ
5193
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hücresel Tarım Ürünlerinin Tüketiciler Tarafından Tercih Edilme Durumları
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Eren Yalçın
,
Mustafa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1334270
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
586
0
ATIF
1
FAVORİ
586
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye'de Tüketicilerin Gıda Katkı Maddeleri Hakkındaki Bilgi ve Farkındalık Düzeyi
Yazarlar:
Eren Yalçın
,
Erdi Eren
,
Aybuke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
135
0
ATIF
1
FAVORİ
135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Türkiye'de Tüketicilerin Gıda Katkı Maddeleri Hakkındaki Bilgi ve Farkındalık Düzeyi
Yazarlar:
Eren Yalçın
,
Erdi Eren
,
Aybuke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
135
1
FAVORİ
135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hücresel Tarım Ürünlerinin Tüketiciler Tarafından Tercih Edilme Durumları
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Eren Yalçın
,
Mustafa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1334270
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
586
1
FAVORİ
586
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5193
2
FAVORİ
5193
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Editörlük
Çatalhöyük International Journal of Tourism Research
Teknik Editör , Sekreter
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Teknik Editör , Sekreter
Kurul Üyeliği
Çatalhöyük International Journal of Tourism Research
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği
Yazarlar:
İrfan Yazıcıoğlu
,
Alper Işın
,
Eren Yalçın
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.571657
ATIF
15
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5193
15
ATIF
2
FAVORİ
5193
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat