Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Esradeniz Doğan
Doktora
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
4
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0002-1615-9564
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme Bilimi
Gıda ve Beslenme Dengesi
Yeme Davranışları
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Mutfak Kültürü
Aşçılık
Türk Mutfağı
Yöresel Mutfaklar
Dünya Mutfakları
Sürdürülebilir Gastronomi
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Geleneksel Yemek
Fonksiyonel Gıdalar
Moleküler Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Gastronomik Trendler
Gıda Tüketimi
Yemek ve Küreselleşme
Gastronomi (Diğer)
Gastronomi
Türk Mutfağı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm
Aşçılık
Temel Mutfak Teknikleri
Beslenme
Sürdürülebilir Gastronomi
Yemek Kültürü
Kurum
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Sürdürülebilir Gastronomide Standart Reçete ve Coğrafi İşaretlerin Önemi
Yazarlar:
Nurten Çekal
,
Esradeniz Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4710
0
ATIF
1
FAVORİ
4710
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hücresel Tarım Ürünlerinin Tüketiciler Tarafından Tercih Edilme Durumları
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Eren Yalçın
,
Mustafa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1334270
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
306
0
ATIF
1
FAVORİ
306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Hücresel Tarım Ürünlerinin Tüketiciler Tarafından Tercih Edilme Durumları
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Eren Yalçın
,
Mustafa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1334270
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
306
1
FAVORİ
306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomide Standart Reçete ve Coğrafi İşaretlerin Önemi
Yazarlar:
Nurten Çekal
,
Esradeniz Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4710
1
FAVORİ
4710
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sustainable Food Alternative In Gastronomy: Edible Insects (Entomophagy)
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Nurten Çekal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2022.2.7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1059
0
FAVORİ
1059
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk ve Dünya Mutfaklarında Kahvaltı Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Nurten Çekal
,
Esradeniz Doğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Humanities Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4141
0
FAVORİ
4141
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Humanities Sciences
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Turizm Çalışmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Sustainable Food Alternative In Gastronomy: Edible Insects (Entomophagy)
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Nurten Çekal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2022.2.7
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1059
1
ATIF
0
FAVORİ
1059
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat