avatar
Esradeniz Doğan Doktora ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 1
5 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Dünya Mutfakları Sürdürülebilir Turizm Sürdürülebilir Gastronomi Beslenme Bilimi Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Mutfak Kültürü Geleneksel Yemek Yeme Davranışları Fonksiyonel Gıdalar Aşçılık Moleküler Gastronomi Beslenme ve Diyetetik Gastronomi Turizmi Türk Mutfağı Gastronomik Trendler Turizm Gıda Tüketimi Yöresel Mutfaklar Yemek ve Küreselleşme Gıda ve Beslenme Dengesi Gastronomi (Diğer) Gastronomi Türk Mutfağı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Turizm Aşçılık Temel Mutfak Teknikleri Beslenme Sürdürülebilir Gastronomi Yemek Kültürü

Kurum

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

6911

0

1

582

Yayınlar

1

582

1

6911

0

1437

Türk ve Dünya Mutfaklarında Kahvaltı Üzerine Bir Çalışma
Yayın Bilgisi: 2021 , Humanities Sciences
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4852

0

4852

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

1

0

1437

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.