Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Esradeniz Doğan
Doktora
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
5
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-1615-9564
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Dünya Mutfakları
Sürdürülebilir Turizm
Sürdürülebilir Gastronomi
Beslenme Bilimi
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Mutfak Kültürü
Geleneksel Yemek
Yeme Davranışları
Fonksiyonel Gıdalar
Aşçılık
Moleküler Gastronomi
Beslenme ve Diyetetik
Gastronomi Turizmi
Türk Mutfağı
Gastronomik Trendler
Turizm
Gıda Tüketimi
Yöresel Mutfaklar
Yemek ve Küreselleşme
Gıda ve Beslenme Dengesi
Gastronomi (Diğer)
Gastronomi
Türk Mutfağı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm
Aşçılık
Temel Mutfak Teknikleri
Beslenme
Sürdürülebilir Gastronomi
Yemek Kültürü
Kurum
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Sürdürülebilir Gastronomide Standart Reçete ve Coğrafi İşaretlerin Önemi
Yazarlar:
Nurten Çekal
,
Esradeniz Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6911
0
ATIF
1
FAVORİ
6911
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hücresel Tarım Ürünlerinin Tüketiciler Tarafından Tercih Edilme Durumları
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Eren Yalçın
,
Mustafa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1334270
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
582
0
ATIF
1
FAVORİ
582
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
BİREYLERİN YENİLEBİLİR BÖCEKLERE YÖNELİK BAKIŞ AÇILARI ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Nurten Çekal
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
135
0
FAVORİ
135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hücresel Tarım Ürünlerinin Tüketiciler Tarafından Tercih Edilme Durumları
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Eren Yalçın
,
Mustafa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1334270
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
582
1
FAVORİ
582
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomide Standart Reçete ve Coğrafi İşaretlerin Önemi
Yazarlar:
Nurten Çekal
,
Esradeniz Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6911
1
FAVORİ
6911
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sustainable Food Alternative In Gastronomy: Edible Insects (Entomophagy)
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Nurten Çekal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2022.2.7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1437
0
FAVORİ
1437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk ve Dünya Mutfaklarında Kahvaltı Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Nurten Çekal
,
Esradeniz Doğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Humanities Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4852
0
FAVORİ
4852
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Humanities Sciences
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Turizm Çalışmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Sustainable Food Alternative In Gastronomy: Edible Insects (Entomophagy)
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Nurten Çekal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2022.2.7
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1437
1
ATIF
0
FAVORİ
1437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat