avatar
Mustafa Aksoy Doç. Dr. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın 6 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 1
6 Yayın
10 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Dünya Mutfakları Geleneksel Yemek Moleküler Gastronomi Gastronomi Turizmi Antik Yemekler

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

922

Gastronomy Culture from the Neolithic Site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 123

0

1

123

0

1

226

Türkiye’de Oluşturulan Teorik Gastronomi Rotalarının Bibliyometrik Analizi
DOI: 10.24010/soid.1388600
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 358

1

1

358

Yayınlar

Gastronomy Culture from the Neolithic Site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 123

1

123

1

358

0

269

1

226

0

629

Yayınlar

Türkiye’de Oluşturulan Teorik Gastronomi Rotalarının Bibliyometrik Analizi
DOI: 10.24010/soid.1388600
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 358

1

1

358

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.