avatar
Mustafa Aksoy Prof. Dr. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın 6 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 23
6 Yayın
14 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Dünya Mutfakları Moleküler Gastronomi Turizm Gastronomi Turizmi Geleneksel Yemek Antik Yemekler

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Popüler Yayınları

Türkiye’de Oluşturulan Teorik Gastronomi Rotalarının Bibliyometrik Analizi
DOI: 10.24010/soid.1388600
ATIF 7 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1492

7

2

1492

0

2

1896

0

1

1498

Gastronomy culture from the neolithic site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 688

0

1

688

0

1

584

Yayınlar

Gastronomy culture from the neolithic site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 688

1

688

2

1492

1

599

1

584

2

1896

Yayınlar

Türkiye’de Oluşturulan Teorik Gastronomi Rotalarının Bibliyometrik Analizi
DOI: 10.24010/soid.1388600
ATIF 7 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1492

7

2

1492

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.