Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kadir Çetin
Dr. Öğr. Üyesi
BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
1
5
Yayın
10
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0003-0102-8913
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Mutfak Kültürü
Türk Mutfağı
Sürdürülebilir Gastronomi
Moleküler Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Antik Yemekler
Kurum
BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Gastronomy culture from the neolithic site of Çatalhöyük to 21st century
Yazarlar:
Mustafa Aksoy
,
Kadir Çetin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
337
0
ATIF
1
FAVORİ
337
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
Yazarlar:
Kadir Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1277366
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
2
ATIF
1
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Genişletilmiş Norm Aktivasyon Teorisi ve Dini Değerler Bağlamında Dışarıda Yemek Yiyen Müşterilerin Gıda İsrafını Azaltma Davranışını Anlamak
Yazarlar:
Kadir Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
388
0
ATIF
1
FAVORİ
388
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastronomy culture from the neolithic site of Çatalhöyük to 21st century
Yazarlar:
Mustafa Aksoy
,
Kadir Çetin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
337
1
FAVORİ
337
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Roma Ordusunda Tüketilen Temel Besin Kaynakları ve Değerleri Üzerine Arkeogastrik Bir Çalışma
Yazarlar:
Kadir Çetin
,
Salih Soslu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
100
0
FAVORİ
100
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfakta Bilgi Paylaşımı: Planlı Davranış ve Sosyal Değişim Teorileri Yaklaşımları
Yazarlar:
Kadir Çetin
,
Tufan Süren
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Edebiyat ve Beşeri Bilimler Dergisi
DOI: 10.55590/literatureandhumanities.1514435
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
109
0
FAVORİ
109
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Genişletilmiş Norm Aktivasyon Teorisi ve Dini Değerler Bağlamında Dışarıda Yemek Yiyen Müşterilerin Gıda İsrafını Azaltma Davranışını Anlamak
Yazarlar:
Kadir Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
388
1
FAVORİ
388
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
Yazarlar:
Kadir Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1277366
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
1
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Edebiyat ve Beşeri Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Turizm Akademik Dergisi
Yayınlar
Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
Yazarlar:
Kadir Çetin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1277366
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
2
ATIF
1
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat