avatar
Kadir Çetin Dr. Öğr. Üyesi BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY
Yayın 7 Hakemlik 17 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 1
7 Yayın
17 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Sürdürülebilir Gastronomi Mutfak Kültürü Moleküler Gastronomi Gastronomi Gastronomi Turizmi Türk Mutfağı Antik Yemekler

Kurum

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Gastronomy culture from the neolithic site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 692

0

1

692

Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.32572/guntad.1277366
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 915

4

1

915

0

1

627

0

1

529

0

1

787

Yayınlar

1

58

1

529

Gastronomy culture from the neolithic site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 692

1

692

1

787

Mutfakta Bilgi Paylaşımı: Planlı Davranış ve Sosyal Değişim Teorileri Yaklaşımları
Yayın Bilgisi: 2024 , Edebiyat ve Beşeri Bilimler Dergisi
DOI: 10.55590/literatureandhumanities.1514435
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 404

0

404

Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.32572/guntad.1277366
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 915

1

915

Yayınlar

Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.32572/guntad.1277366
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 915

4

1

915

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.