avatar
Kadir Çetin Dr. Öğr. Üyesi BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 1
6 Yayın
14 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi Mutfak Kültürü Türk Mutfağı Sürdürülebilir Gastronomi Moleküler Gastronomi Gastronomi Turizmi Antik Yemekler

Kurum

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Gastronomy culture from the neolithic site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 470

0

1

470

Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.32572/guntad.1277366
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 751

3

1

751

0

1

461

0

1

151

Yayınlar

1

151

Gastronomy culture from the neolithic site of Çatalhöyük to 21st century
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-201
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 470

1

470

0

367

Mutfakta Bilgi Paylaşımı: Planlı Davranış ve Sosyal Değişim Teorileri Yaklaşımları
Yayın Bilgisi: 2024 , Edebiyat ve Beşeri Bilimler Dergisi
DOI: 10.55590/literatureandhumanities.1514435
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 184

0

184

Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.32572/guntad.1277366
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 751

1

751

Yayınlar

Gastronomi Deneyimine İlişkin Bilimsel Bilginin Haritalanması: Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.32572/guntad.1277366
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 751

3

1

751

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.