Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tufan Süren
Doç. Dr.
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm fakültesi
Yayın
5
Hakemlik
24
TR Dizin Atıf
15
5
Yayın
24
Hakemlik
15
TR Dizin Atıf
0000-0002-7877-8256
56436572900
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Tüketimi
Mesleki Eğitim
Beslenme Eğitimi
Mutfak Kültürü
Aşçılık
Pastacılık
Yiyecek ve İçecek
Türk Mutfağı
Yöresel Mutfaklar
Dünya Mutfakları
Temel Mutfak Teknikleri
Geleneksel Yemek
Fonksiyonel Gıdalar
Gastronomi
Beslenme eğitimi
Kurum
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm fakültesi
Popüler Yayınları
Geleneksel Türk İçecekleri
Yazarlar:
Tufan Süren
,
Mehmet Kızıleli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20122
0
ATIF
2
FAVORİ
20122
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Ramazan Eren
,
Tufan Süren
, Mehmet Kızıleli
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10573
0
ATIF
1
FAVORİ
10573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Mutfakta Bilgi Paylaşımı: Planlı Davranış ve Sosyal Değişim Teorileri Yaklaşımları
Yazarlar:
Kadir Çetin
,
Tufan Süren
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Edebiyat ve Beşeri Bilimler Dergisi
DOI: 10.55590/literatureandhumanities.1514435
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
400
0
FAVORİ
400
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Türk İçecekleri
Yazarlar:
Tufan Süren
,
Mehmet Kızıleli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20122
2
FAVORİ
20122
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Ramazan Eren
,
Tufan Süren
, Mehmet Kızıleli
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10573
1
FAVORİ
10573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GAZİ ÜNİVERSİTESİ MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GİYİM ENDÜSTRİSİ VE MODA TASARIMI EĞİTİMİ BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİLERİNİN ATÖLYE ÇALIŞMALARININ HIZLI MARUZİYET DEĞERLENDİRME (HMD) YÖNTEMİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Emre Bulduk,
Tufan Süren
, Songül Kuru
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Verimlilik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1809
0
FAVORİ
1809
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağ Tüketim Şekilleri ve Sıklıkları Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Tufan Süren
, Fulya Sarper
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1577
0
FAVORİ
1577
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Edebiyat ve Beşeri Bilimler Dergisi
Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Verimlilik Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Dergisi
Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Sinop-e: Turizm Araştırmaları Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat