avatar
Tufan Süren Doç. Dr. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm fakültesi
Yayın 5 Hakemlik 24 TR Dizin Atıf 15
5 Yayın
24 Hakemlik
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Tüketimi Mesleki Eğitim Beslenme Eğitimi Mutfak Kültürü Aşçılık Pastacılık Yiyecek ve İçecek Türk Mutfağı Yöresel Mutfaklar Dünya Mutfakları Temel Mutfak Teknikleri Geleneksel Yemek Fonksiyonel Gıdalar Gastronomi Beslenme eğitimi

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm fakültesi

Popüler Yayınları

Geleneksel Türk İçecekleri
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 20122

0

2

20122

Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yazarlar: Ramazan Eren , Tufan Süren , Mehmet Kızıleli
Yayın Bilgisi: 2017 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10573

0

1

10573

Yayınlar

Mutfakta Bilgi Paylaşımı: Planlı Davranış ve Sosyal Değişim Teorileri Yaklaşımları
Yayın Bilgisi: 2024 , Edebiyat ve Beşeri Bilimler Dergisi
DOI: 10.55590/literatureandhumanities.1514435
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 400

0

400

2

20122

Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yazarlar: Ramazan Eren , Tufan Süren , Mehmet Kızıleli
Yayın Bilgisi: 2017 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10573

1

10573

Yağ Tüketim Şekilleri ve Sıklıkları Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Tufan Süren , Fulya Sarper
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1577

0

1577

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.