Ramazan Eren profil resmi
Ramazan Eren Doç. Dr. Akdeniz Üniversitesi
Yayın 5 Hakemlik 24 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 59
5 Yayın
24 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
59 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

Akdeniz Üniversitesi

Popüler Yayınları

Çevrimiçi Gastronomi İmajı: Türkiye Restoranlarının Tripadvisor Yorumlarının İçerik Analizi
Yazarlar: Ramazan Eren , Muhabbet Kuvvetli
Yayın Bilgisi: 2017 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5306

0

2

5306

Otelcilik Endüstrisinde Elektronik Ağızdan Ağıza Pazarlama Yönetimi: Nitel Bir Araştırma
Yazarlar: Mehmet Can Orakcı, Ramazan Eren
Yayın Bilgisi: 2021 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 763

0

2

763

Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yazarlar: Ramazan Eren , Tufan Süren , Mehmet Kızıleli
Yayın Bilgisi: 2017 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10585

0

1

10585

Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Alanya Bölgesi Örneği
Yazarlar: Ramazan Eren , Burhan Şener
DOI: 10.31822/jomat.363837
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8103

0

1

8103

Yayınlar

Otelcilik Endüstrisinde Elektronik Ağızdan Ağıza Pazarlama Yönetimi: Nitel Bir Araştırma
Yazarlar: Mehmet Can Orakcı, Ramazan Eren
Yayın Bilgisi: 2021 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 763

2

763

Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yazarlar: Ramazan Eren , Tufan Süren , Mehmet Kızıleli
Yayın Bilgisi: 2017 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10585

1

10585

Çevrimiçi Gastronomi İmajı: Türkiye Restoranlarının Tripadvisor Yorumlarının İçerik Analizi
Yazarlar: Ramazan Eren , Muhabbet Kuvvetli
Yayın Bilgisi: 2017 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5306

2

5306

Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Alanya Bölgesi Örneği
Yazarlar: Ramazan Eren , Burhan Şener
DOI: 10.31822/jomat.363837
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8103

1

8103

0

6143

Yayınlar

Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği
Yazarlar: Ramazan Eren , Oğuz Nebioğlu , Ahmet Şık
DOI: 10.31822/jomat.350175
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6143

6

0

6143

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.