avatar
Oğuz Nebioğlu Doç. Dr. ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY
Yayın 11 Hakemlik 36 CrossRef Atıf 32 TR Dizin Atıf 70
11 Yayın
36 Hakemlik
32 CrossRef Atıf
70 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Yöresel Mutfaklar Gastronomi Turizmi Mutfak Planlama

Kurum

ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4122

3

2

4122

Turistlerin Yemek Tüketim Davranışları Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yayın Bilgisi: 2018 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3782

0

1

3782

5

1

4738

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.461702
ATIF 12 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2492

12

1

2492

Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.807629
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1465

0

1

1465

Yayınlar

1

388

0

1455

Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yayın Bilgisi: 2021 , Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1463

1

1463

Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.807629
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1465

1

1465

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4122

2

4122

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.461702
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2492

1

2492

1

4738

Turistlerin Yemek Tüketim Davranışları Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yayın Bilgisi: 2018 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3782

1

3782

0

5817

1

3211

Yayınlar

Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yayın Bilgisi: 2021 , Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1463

2

1

1463

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4122

3

2

4122

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.461702
ATIF 12 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2492

12

1

2492

5

1

4738

Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği
Yazarlar: Ramazan Eren , Oğuz Nebioğlu , Ahmet Şık
DOI: 10.31822/jomat.350175
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5817

6

0

5817

4

1

3211

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.