avatar
Oğuz Nebioğlu Doç. Dr. ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY
Yayın 10 Hakemlik 34 CrossRef Atıf 27 TR Dizin Atıf 61
10 Yayın
34 Hakemlik
27 CrossRef Atıf
61 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Yöresel Mutfaklar Gastronomi Turizmi Mutfak Planlama

Kurum

ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3499

2

2

3499

3

1

3016

4

1

4489

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.461702
ATIF 11 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2327

11

1

2327

Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yayın Bilgisi: 2021 , Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1165

2

1

1165

Yayınlar

Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yayın Bilgisi: 2021 , Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1165

1

1165

Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.807629
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1325

0

1325

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3499

2

3499

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.461702
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2327

1

2327

1

4489

Turistlerin Yemek Tüketim Davranışları Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yayın Bilgisi: 2018 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3473

0

3473

0

5573

1

3016

Yayınlar

Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yayın Bilgisi: 2021 , Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1165

2

1

1165

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3499

2

2

3499

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.461702
ATIF 11 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2327

11

1

2327

4

1

4489

Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği
Yazarlar: Ramazan Eren , Oğuz Nebioğlu , Ahmet Şık
DOI: 10.31822/jomat.350175
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5573

5

0

5573

3

1

3016

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.