Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Oğuz Nebioğlu
Oğuz Nebioğlu
Doç. Dr.
ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY
Yayın
10
Hakemlik
34
CrossRef Atıf
27
TR Dizin Atıf
61
10
Yayın
34
Hakemlik
27
CrossRef Atıf
61
TR Dizin Atıf
0000-0002-3436-7754
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Yöresel Mutfaklar
Gastronomi Turizmi
Mutfak Planlama
Kurum
ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Review of Menu Management Process Model with A Case Study
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
DOI: 10.30519/ahtr.668220
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3499
2
ATIF
2
FAVORİ
3499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldızlı Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
Yazarlar:
Bahattin Özdemir
,
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3016
3
ATIF
1
FAVORİ
3016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Use of Menu Design Techniques: Evidences from Menu Cards of Restaurants in Alanya
Yazarlar:
Bahattin Özdemir
,
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
DOI: 10.30519/ahtr.440123
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4489
4
ATIF
1
FAVORİ
4489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.461702
ATIF
11
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2327
11
ATIF
1
FAVORİ
2327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1165
2
ATIF
1
FAVORİ
1165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ULUSAL LİTERATÜRDE SAĞLIK TURİZMİ ARAŞTIRMALARI ÜZERİNE BÜTÜNLEŞTİRİCİ BİR LİTERATÜR TARAMASI
Yazarlar:
Gürol Kaya
,
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
134
0
FAVORİ
134
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE MENÜ ARAŞTIRMALARI: TÜRKİYE’DE YAZILMIŞ LİSANSÜSTÜ TEZLER ÜZERİNE SİSTEMATİK BİR LİTERATÜR TARAMASI
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1261320
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
933
0
FAVORİ
933
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1165
1
FAVORİ
1165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
,
Samet Ak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.807629
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1325
0
FAVORİ
1325
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Review of Menu Management Process Model with A Case Study
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
DOI: 10.30519/ahtr.668220
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3499
2
FAVORİ
3499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.461702
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2327
1
FAVORİ
2327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Use of Menu Design Techniques: Evidences from Menu Cards of Restaurants in Alanya
Yazarlar:
Bahattin Özdemir
,
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
DOI: 10.30519/ahtr.440123
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4489
1
FAVORİ
4489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turistlerin Yemek Tüketim Davranışları Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3473
0
FAVORİ
3473
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği
Yazarlar:
Ramazan Eren
,
Oğuz Nebioğlu
, Ahmet Şık
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.350175
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5573
0
FAVORİ
5573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldızlı Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
Yazarlar:
Bahattin Özdemir
,
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3016
1
FAVORİ
3016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
Alanya Akademik Bakış
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Hakemlik
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
Alanya Akademik Bakış
Aydın Gastronomy
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
HAFIZA
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Pazarlama ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi
Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Ekonomi İşletme ve Politika Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1165
2
ATIF
1
FAVORİ
1165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Review of Menu Management Process Model with A Case Study
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
DOI: 10.30519/ahtr.668220
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3499
2
ATIF
2
FAVORİ
3499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.461702
ATIF
11
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2327
11
ATIF
1
FAVORİ
2327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Use of Menu Design Techniques: Evidences from Menu Cards of Restaurants in Alanya
Yazarlar:
Bahattin Özdemir
,
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
DOI: 10.30519/ahtr.440123
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4489
4
ATIF
1
FAVORİ
4489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği
Yazarlar:
Ramazan Eren
,
Oğuz Nebioğlu
, Ahmet Şık
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.350175
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5573
5
ATIF
0
FAVORİ
5573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uygulamada Menü Analizi Nasıl Yapılmaktadır? Beş Yıldızlı Otellerin Mutfak Şeflerinin Görüşleri
Yazarlar:
Bahattin Özdemir
,
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3016
3
ATIF
1
FAVORİ
3016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat