avatar
Oğuz Nebioğlu Doç. Dr. ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY
Yayın 10 Hakemlik 36 CrossRef Atıf 30 TR Dizin Atıf 70
10 Yayın
36 Hakemlik
30 CrossRef Atıf
70 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Yöresel Mutfaklar Gastronomi Turizmi Mutfak Planlama

Kurum

ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3652

3

2

3652

Turistlerin Yemek Tüketim Davranışları Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yayın Bilgisi: 2018 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3568

0

1

3568

5

1

4559

3

1

3078

Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yayın Bilgisi: 2021 , Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1259

2

1

1259

Yayınlar

0

1061

Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yayın Bilgisi: 2021 , Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1259

1

1259

Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.807629
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1383

0

1383

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3652

2

3652

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.461702
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2396

1

2396

1

4559

Turistlerin Yemek Tüketim Davranışları Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yayın Bilgisi: 2018 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3568

1

3568

0

5649

1

3078

Yayınlar

Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yayın Bilgisi: 2021 , Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1259

2

1

1259

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3652

3

2

3652

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.461702
ATIF 12 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2396

12

1

2396

5

1

4559

Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği
Yazarlar: Ramazan Eren , Oğuz Nebioğlu , Ahmet Şık
DOI: 10.31822/jomat.350175
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5649

5

0

5649

3

1

3078

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.