avatar
Oğuz Nebioğlu Doç. Dr. ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY
Yayın 12 Hakemlik 45 CrossRef Atıf 36 TR Dizin Atıf 80
12 Yayın
45 Hakemlik
36 CrossRef Atıf
80 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi Turizmi Yöresel Mutfaklar Mutfak Planlama

Kurum

ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6266

3

2

6266

Turistlerin Yemek Tüketim Davranışları Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yayın Bilgisi: 2018 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4110

0

1

4110

5

1

5180

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.461702
ATIF 14 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2676

14

1

2676

Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.807629
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1866

0

1

1866

Yayınlar

0

340

1

1295

0

2208

Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yayın Bilgisi: 2021 , Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1900

1

1900

Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.807629
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1866

1

1866

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6266

2

6266

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.461702
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2676

1

2676

1

5180

Turistlerin Yemek Tüketim Davranışları Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yayın Bilgisi: 2018 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4110

1

4110

0

6189

1

3423

Yayınlar

1

1

1295

Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Yöresel Yemekleri İnceleyen Yerli Yazın Üzerine Bir Meta Sentez Çalışması
Yayın Bilgisi: 2021 , Alanya Akademik Bakış
DOI: 10.29023/alanyaakademik.851849
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1900

3

1

1900

Review of Menu Management Process Model with A Case Study
DOI: 10.30519/ahtr.668220
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6266

3

2

6266

Turizm ve Yiyecek Tüketimi: Uluslararası Alanyazın Üzerine Bibliyometrik Bir Analiz
DOI: 10.24010/soid.461702
ATIF 14 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2676

14

1

2676

5

1

5180

Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği
Yazarlar: Ramazan Eren , Oğuz Nebioğlu , Ahmet Şık
DOI: 10.31822/jomat.350175
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6189

6

0

6189

4

1

3423

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.