Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Samet Ak
Öğretim Görevlisi
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
0000-0003-0996-0844
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Gastronomi
Kurum
ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
,
Samet Ak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.807629
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1859
0
ATIF
1
FAVORİ
1859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Tourism-Oriented Restaurants: The Interplay of The Collective Tourist Gaze and Destination Gastronomy Strategies
Yazarlar:
Samet Ak
,
Oğuz Nebioğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
DOI: 10.30519/ahtr.1727027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
320
0
FAVORİ
320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fast-Casual Bir Restoranda Yeni Ürün Geliştirme Süreci Nasıl Yapılmaktadır?
Yazarlar:
Oğuz Nebioğlu
,
Samet Ak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.807629
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1859
1
FAVORİ
1859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat