Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Erzurum, Türkiye.
E-mail: nserceoglu@atauni.edu.tr
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, İzmir, Türkiye.
E-mail: atilla.akbaba@ikcu.edu.tr
Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Balıkesir, Türkiye.
E-mail: dbozok@balikesir.edu.tr
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Çanakkale, Türkiye.
E-mail: fozkok@comu.edu.tr
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Ankara, Türkiye.
E-mail: fugen.ozkaya@hbv.edu.tr
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Erzurum, Türkiye.
E-mail: gokalpns@yahoo.com
Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Balıkesir, Türkiye.
E-mail: dogdubay@balikesir.edu.tr
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Erzurum, Türkiye.
E-mail: muratt@atauni.edu.tr
Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Manas, Kırgızistan.
E-mail: nurudin.kidiraliyev@manas.edu.kg
Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kastamonu, Türkiye.
E-mail: alevsokmen@kastamonu.edu.tr
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Eskişehir, Türkiye.
E-mail: dcankul@ogu.edu.tr
Anadolu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Eskişehir, Türkiye.
E-mail: ezencir@anadolu.edu.tr
Balıkesir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Balıkesir, Türkiye.
E-mail: girgin@balikesir.edu.tr
Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Mersin, Türkiye.
E-mail: gurkanakdag@mersin.edu.tr
Karabük Üniversitesi, Safranbolu Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Karabük, Türkiye.
E-mail: avnikirmaci@karabuk.edu.tr
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Erzurum, Türkiye.
E-mail: huseyinboz@atauni.edu.tr
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kocaeli, Türkiye.
E-mail: ozan.ozer@kocaeli.edu.tr
Mardin Artuklu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Mardin, Türkiye.
E-mail: lokmantoprak@artuklu.edu.tr
Sakarya Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Sakarya, Türkiye.
E-mail: mehmetsen@subu.edu.tr
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Çanakkale, Türkiye.
E-mail: serdarsunnetcioglu@comu.edu.tr
Anadolu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Eskişehir, Türkiye.
E-mail: sguler@anadolu.edu.tr
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Bolu, Türkiye.
E-mail: ahmetemir@ibu.edu.tr
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, İzmir, Türkiye.
E-mail: alper.isin@ikc.edu.tr
Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kastamonu, Türkiye.
E-mail: asimsek@kastamonu.edu.tr
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Antalya, Türkiye.
E-mail: bahargumus@akdeniz.edu.tr
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Eskişehir, Türkiye.
E-mail: bdemirci@ogu.edu.tr
Kocaeli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kocaeli, Türkiye.
E-mail: dilek.dulger@kocaeli.edu.tr
İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, İstanbul, Türkiye.
E-mail: esra.dogubaykut@medeniyet.edu.tr
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Erzurum, Türkiye.
E-mail: emine.macit@atauni.edu.tr
Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Antalya, Türkiye.
E-mail: emirhan.yenisehirlioglu@alanya.edu.tr
Gümüşhane Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gümüşhane, Türkiye.
E-mail: eraypolat38@gmail.com
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Erzurum, Türkiye.
E-mail: fatma.basar@atauni.edu.tr
Akdeniz Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Antalya, Türkiye.
E-mail: ferhanbalci@akdeniz.edu.tr
Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Mersin, Türkiye.
E-mail: gulser@mersin.edu.tr
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Iğdır, Türkiye.
E-mail: gulsen.bayat@igdir.edu.tr
Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kastamonu, Türkiye.
E-mail: hcilginoglu@kastamonu.edu.tr
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kütahya, Türkiye.
E-mail: kansu.gencer@dpu.edu.tr
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Iğdır, Türkiye.
E-mail: m.murat.ceylan@igdir.edu.tr
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Eskişehir, Türkiye.
E-mail: mehmetsedat.ipar@ogu.edu.tr
Giresun Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Giresun, Türkiye.
E-mail: mehmet.simsek@giresun.edu.tr
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Ankara, Türkiye.
E-mail: melek.yaman@hbv.edu.tr
Gümüşhane Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gümüşhane, Türkiye.
E-mail: muratodemis@gumushane.edu.tr
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü, Iğdır, Türkiye.
E-mail: nilgun.demirel@igdir.edu.tr
Gaziantep Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gaziantep, Türkiye.
E-mail: ozbayram@gantep.edu.tr
Mersin Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Mersin, Türkiye.
E-mail: ozanguler@mersin.edu.tr
Karabük Üniversitesi, Safranbolu Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Karabük, Türkiye.
E-mail: ozlemozeraltundag@karabuk.edu.tr
Afyon Kocatepe Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Afyon, Türkiye.
E-mail: scelik@afyon.edu.tr
Kastamonu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kastamonu, Türkiye.
E-mail: salihyildiz@kastamonu.edu.tr
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Kütahya, Türkiye.
E-mail: serdar.eren@dpu.edu.tr
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Ankara, Türkiye.
E-mail: tufan.suren@hbv.edu.tr
Atatürk Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Erzurum, Türkiye.
E-mail: zuhalokcu@atauni.edu.tr
Gastro-World is licensed under a Creative Commons Attribution NonCommercial 4.0 International License