Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serdar Eren
Doç. Dr.
Dumlupınar Üniveritesi, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yayın
6
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
8
6
Yayın
19
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0001-9733-2308
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Mutfak Sanatları
Aşçılık
Kurum
Dumlupınar Üniveritesi, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Popüler Yayınları
Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2788
3
ATIF
1
FAVORİ
2788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE TURİZMDE SAĞLIKLI YİYECEK ÜRETİMİ
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3819
0
ATIF
1
FAVORİ
3819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yerel Ürün Şef İlişkisi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Medine Doğan
,
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2025 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17336/igusbd.1559356
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
39
0
FAVORİ
39
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kültürel miras ürünlerinde yenilikçilik: Bakırdan yapılan mutfak eşyaları örneği
Yazarlar:
Serdar Eren
, Nuray Akca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1649
0
FAVORİ
1649
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bireysel Yenilikçilik Sınıflandırması ve Öz Yeterlilik İlişkisi: Mutfak Çalışanlarında Bir Araştırma
Yazarlar:
Ediz Güripek
,
Cemal İnce
,
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2021 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.816491
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1195
0
FAVORİ
1195
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE TURİZMDE SAĞLIKLI YİYECEK ÜRETİMİ
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3819
1
FAVORİ
3819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2788
1
FAVORİ
2788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.345607
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1437
0
FAVORİ
1437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Bireysel Yenilikçilik Sınıflandırması ve Öz Yeterlilik İlişkisi: Mutfak Çalışanlarında Bir Araştırma
Yazarlar:
Ediz Güripek
,
Cemal İnce
,
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2021 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.816491
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1195
3
ATIF
0
FAVORİ
1195
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2788
3
ATIF
1
FAVORİ
2788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.345607
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1437
2
ATIF
0
FAVORİ
1437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat