Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Serdar Eren
Serdar Eren
Dr.
DUMLUPINAR UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
5
5
Yayın
17
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0001-9733-2308
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
DUMLUPINAR UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1959
0
ATIF
1
FAVORİ
1959
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kültürel miras ürünlerinde yenilikçilik: Bakırdan yapılan mutfak eşyaları örneği
Yazarlar:
Serdar Eren
, Nuray Akca
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
978
0
FAVORİ
978
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bireysel Yenilikçilik Sınıflandırması ve Öz Yeterlilik İlişkisi: Mutfak Çalışanlarında Bir Araştırma
Yazarlar:
Ediz Güripek
,
Cemal İnce
,
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2021 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.816491
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
797
0
FAVORİ
797
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE TURİZMDE SAĞLIKLI YİYECEK ÜRETİMİ
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3040
0
FAVORİ
3040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1959
1
FAVORİ
1959
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.345607
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1163
0
FAVORİ
1163
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Bireysel Yenilikçilik Sınıflandırması ve Öz Yeterlilik İlişkisi: Mutfak Çalışanlarında Bir Araştırma
Yazarlar:
Ediz Güripek
,
Cemal İnce
,
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2021 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.816491
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
797
3
ATIF
0
FAVORİ
797
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar:
Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.345607
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1163
1
ATIF
0
FAVORİ
1163
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat