avatar
Serdar Eren Doç. Dr. Dumlupınar Üniveritesi, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yayın 6 Hakemlik 19 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 8
6 Yayın
19 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Mutfak Sanatları Aşçılık

Kurum

Dumlupınar Üniveritesi, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Popüler Yayınları

Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar: Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2788

3

1

2788

GASTRONOMİ VE TURİZMDE SAĞLIKLI YİYECEK ÜRETİMİ
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3819

0

1

3819

Yayınlar

Yerel Ürün Şef İlişkisi Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.17336/igusbd.1559356
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 39

0

39

0

1649

0

1195

GASTRONOMİ VE TURİZMDE SAĞLIKLI YİYECEK ÜRETİMİ
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3819

1

3819

1

2788

THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: 10.30625/ijctr.345607
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1437

0

1437

Yayınlar

3

0

1195

Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar: Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2788

3

1

2788

THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: 10.30625/ijctr.345607
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1437

2

0

1437

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.