avatar
Serdar Eren Dr. DUMLUPINAR UNIVERSITY
Yayın 5 Hakemlik 17 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 5
5 Yayın
17 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

DUMLUPINAR UNIVERSITY

Popüler Yayınları

Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar: Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1959

0

1

1959

Yayınlar

0

978

0

797

GASTRONOMİ VE TURİZMDE SAĞLIKLI YİYECEK ÜRETİMİ
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3040

0

3040

1

1959

THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: 10.30625/ijctr.345607
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1163

0

1163

Yayınlar

3

0

797

THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: 10.30625/ijctr.345607
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1163

1

0

1163

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.