avatar
Serdar Eren Doç. Dr. Dumlupınar Üniveritesi, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yayın 6 Hakemlik 20 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 8
6 Yayın
20 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mutfak Planlama Turizm Mutfak Sanatları Aşçılık Dünya Mutfakları

Kurum

Dumlupınar Üniveritesi, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Popüler Yayınları

GASTRONOMİ VE TURİZMDE SAĞLIKLI YİYECEK ÜRETİMİ
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3935

0

2

3935

Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar: Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2963

3

1

2963

Yayınlar

Yerel Ürün Şef İlişkisi Üzerine Bir Araştırma
DOI: 10.17336/igusbd.1559356
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 190

0

190

0

1798

0

1259

GASTRONOMİ VE TURİZMDE SAĞLIKLI YİYECEK ÜRETİMİ
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3935

2

3935

1

2963

THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: 10.30625/ijctr.345607
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1496

0

1496

Yayınlar

3

0

1259

Gastronomi ve Turizm İçin Gıda İle İlgili Engeller: Gıda Alerjileri ve Diyet Tercihlerinin Rolü
Yazarlar: Serdar Eren
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.560570
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2963

3

1

2963

THE CONSUMPTION OF LOCAL FOOD IN RESTAURANTS: A STUDY IN KAS
Yazarlar: Serdar Eren
DOI: 10.30625/ijctr.345607
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1496

2

0

1496