Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gürkan Akdağ
Doç. Dr.
MERSIN UNIVERSITY
Yayın
2
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
3
2
Yayın
10
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Dünya Mutfakları
Gastronomi Turizmi
Kurum
MERSIN UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Hatay İlinin Gastronomi Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hilal Öz
,
Ümit Sormaz
,
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1159063
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
3
ATIF
1
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şarap rotalarının niteliksel karşılaştırılması: Trakya bağ rotası ve Urla bağ yolu örneği
Yazarlar:
Ece Edil Akman
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
306
0
ATIF
1
FAVORİ
306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Şarap rotalarının niteliksel karşılaştırılması: Trakya bağ rotası ve Urla bağ yolu örneği
Yazarlar:
Ece Edil Akman
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
306
1
FAVORİ
306
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hatay İlinin Gastronomi Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hilal Öz
,
Ümit Sormaz
,
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1159063
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
1
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Kurul Üyeliği
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Hakemlik
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Turkic Civilization Studies
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
Yayınlar
Hatay İlinin Gastronomi Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hilal Öz
,
Ümit Sormaz
,
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1159063
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1583
3
ATIF
1
FAVORİ
1583
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat