Dergi Kurulları

Baş Editör

Beslenme ve Diyetetik, Halk Sağlığı Beslenmesi, Klinik Beslenme, Fonksiyonel Gıdalar

Editör Yardımcısı

Gıda Mühendisliği, Fonksiyonel Gıdalar, Süt Teknolojisi

Editör Kurulu

Beslenme Bilimi, Klinik Beslenme
Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Hububat Teknolojisi
Kamuran Öztop
Dr. Öğr. Üyesi Kamuran ÖZTOP TOROS ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Gıda Mühendisliği, Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Gıda Mikrobiyolojisi, Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Default avatar
Prof. Dr. Bahar TANER TOROS ÜNİVERSİTESİ
Turizm Yönetimi

Yayın Kurulu

Aichurok Mazhitova
Yrd. Doç. Aichurok MAZHİTOVA KYRGYZ - TURKISH MANAS UNIVERSITY Web
Kimya Mühendisliği, Gıda Bilimleri
Default avatar
Doç. Dr. Berna SEKER YILMAZ Bir kuruma bağlı değildir
Beslenme Bilimi, Klinik Tıp Bilimleri (Diğer)
Default avatar
Prof. Dr. Fahrettin GÖĞÜŞ GAZIANTEP UNIVERSITY
Mühendislik
Turizm Sosyolojisi, Dünya Mutfakları, Gastronomi Turizmi
Default avatar
Prof. Dr. Luisa TORRİ University of Gastronomic Sciences Web

Luisa Torri (female) obtained her Master Degree in Food Science and Technology (2002) and her PhD in Food Biotechnology (2008) at the University of Milan, Italy.
In 2007, he began collaborating with the University of Gastronomic Sciences (UNISG, Italy) as head of the Sensory Analysis Laboratory. In 2008, she became assistant professor. Her main research areas concern the attitude of consumers towards sustainable innovative foods, individual differences in sensory perception, and the impact of the sensory properties of food on the affective responses of consumers. She teaches the courses of “Sensory Analysis and Consumer Science”, “Laboratory of gastronomic measurements”, “Sensory analysis of wine”, “Beer tasting”, “Sustainable novel foods: tradition, production and consumption” and “Food packaging”. She coordinates the educational activities of the “Food Science and Technology” area.
In 2018, she became associate professor of Food Technologies and in 2023 full professor.
She is a member of the Consulting Committee and President of the ‘Sensory Project Manager’ Commission of the Italian Society of Sensory Sciences, founding member and managing director of the Italian Scientific Food Packaging Group and member of the Italian Society of Food Science and Technology.
She has collaborated with several companies, universities and research centres at national and international level.
She is author of over 170 national and international publications.

Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, İçecek Kimyası ve İçecek Sensör Bilimi
Default avatar
Doç. Dr. Mostafa SOLTANİ Islamic Azad University
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri (Diğer)
Default avatar
Prof. Dr. Perim TÜRKER ACIBADEM UNIVERSITY

1995 Hacettepe Sağlık bİlimleri Beslenme ve Diyetetik mezunuyum.1998 yüksek lisansımı ve 2008 de doktoramı Hacettepe Üniversitesinde tamamladım.Başkent Üniversitesinde 2019 yılında doçent,2024 profesör oldum. 27 Mart 2025 tarihinden itibaren Acıbadem Üniversitesi SBF Beslenme ve Diyetetik Bölümüne Profesör.Dr. olarak atandım.

Beslenme Bilimi, Klinik Beslenme
Default avatar
Okutman Wendy WEE Universiti Malaysia Terengganu
Sucul Kültür
Default avatar
Prof. Dr. Ayla Gülden PEKCAN LOKMAN HEKIM UNIVERSITY
Sağlık Bilimleri
Default avatar
Dr. Fisal AHMAD Universiti Malaysia Terengganu
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Teknolojileri
Default avatar
Doç. Dr. Adekunle FOLORUNSO Obafemi Awolowo University
Gıda Sürdürülebilirliği
Ticari Hizmetler (Diğer), Temel Gıda İşlemleri
Özge Küçükerdönmez
Doç. Dr. Özge KÜÇÜKERDÖNMEZ Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Beslenme ve Diyetetik, Halk Sağlığı Beslenmesi, Klinik Beslenme, Beslenme Epidemiyolojisi
Default avatar
Doç. Dr. Fabio CHİNNİCİ University of Bologna
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, İçecek Kimyası ve İçecek Sensör Bilimi
Default avatar
Yrd. Doç. Dr. Ashwani KUMAR Bundelkhand University Jhansi Web

 Dr Ashwani Kumar is working as an Assistant Professor at Institute of Food Technology, Bundelkhand University, Jhansi, Uttar Pradesh, India. Dr. Kumar also has 2 years of experience working as Teaching-cum-Research Associate and Rani Lakshmi Bai Central Agricultural University, Jhansi, Uttar Pradesh, India and 4.5 years of experience working as Assistant Professor at Department of Food Technology and Nutrition, Lovely Professional University, Jalandhar, Punjab, India. Dr Kumar has earned a PhD in Food Technology from Punjab Agricultural University, Ludhiana, Master's in Food Technology at Dr YS Parmar University of Horticulture and Forestry, Nauni, Solan, Himachal Pradesh, and his BSc in Food Science and Technology (honours) at DAV College Jalandhar. Dr Kumar received the prestigious Dryland Cereals Scholarship from the Asia Pacific Associations of Agricultural Research Institutions, Bangkok, Thailand; an INSPIRE Fellowship from the Department of Science and Technology, New Delhi, India; and a University Merit Scholarship from Punjab Agricultural University, Ludhiana, India (for PhD) and Dr YS Parmar University of Horticulture and Forestry, Solan, India (for MSc). He has also passed the National Teaching Eligibility Test in Food Technology conducted by the Indian Council of Agricultural Research. Dr Kumar’s research is focused on the development of millet-based value-added health products. He has also presented his work at national and international conferences. He has authored 58 research publications in indexed journals and 7 book chapters. He is also a reviewer of many esteemed journals.

Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Teknolojileri

Dil Editörü

Default avatar
Dr. Öğr. Üyesi Eda PARLAK TOROS ÜNİVERSİTESİ
Beslenme Bilimi
Default avatar
Dr. Öğr. Üyesi Gonca YILDIRIM TOROS ÜNİVERSİTESİ
Beslenme ve Diyetetik

Sayfa Düzeni

Gıda Teknolojileri, Hububat Teknolojisi, Kurutma Teknolojileri, Meyve-Sebze Teknolojisi, Temel Gıda İşlemleri
Default avatar
Arş. Gör. Nasibe ULUK Toros Üniversitesi
Turizm, Gastronomi, Yiyecek ve İçecek, Gıda Bilimleri, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Halk Sağlığı Beslenmesi
Adnan Aydın
Öğretim Görevlisi Adnan AYDIN TOROS ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi, Aşçılık, Gıda Tüketimi
Default avatar
Dr. Öğr. Üyesi Selda DALAK TOROS ÜNİVERSİTESİ
Gastronomik Trendler
Son Güncelleme Zamanı: 11.03.2025