Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Eda Parlak
Dr. Öğr. Üyesi
TOROS ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
6
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0003-1452-1547
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme Bilimi
Kurum
TOROS ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
SAĞLIK KURUMLARINDA ÇALIŞAN ORTA YAŞ (45-65) PERSONELİNİN SAĞLIKLI YEME ALIŞKANLIKLARI VE DİYET KALİTESİNİN YAŞAM KALİTESİ VE İŞ PERFORMANSI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Eda Parlak
,
Emine Özlem Köroğlu
,
Betül Gülşen
,
Abdullah Çalışkan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Bozok Tıp Dergisi
DOI: 10.16919/bozoktip.1730522
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
95
0
FAVORİ
95
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kreatinin Sporcular Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Mine Nihan Yarar
,
Eda Parlak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
DOI: 10.58625/jfng-2413
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2057
0
FAVORİ
2057
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elit Basketbolcularda Akdeniz Diyeti Uyum Ölçeği ile Uyku Kalitesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
Yazarlar:
Eda Parlak
,
Helin Kırşan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1435102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
781
0
FAVORİ
781
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Polifenoller ve sportif performans üzerindeki etkileri
Yazarlar:
Ebrar Tuşat
,
Eda Parlak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1571
0
FAVORİ
1571
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mersin İlinin Tescilli Ürünü Bozyazı Kavutu’nun İştah Durumu Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Eda Parlak
,
Betul Gülşen Atalay
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
568
0
FAVORİ
568
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoğun bakım ünitesinde yatan hastaların beslenme durumları ve bası yarası oluşma riski arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Özlem Özpak Akkuş
,
Betul Gülşen Atalay
,
Eda Parlak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1937
0
FAVORİ
1937
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Bozok Tıp Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Editörlük
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Dil Editörü
Kurul Üyeliği
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Hakemlik
Bilecik Şeyh Edebali University Faculty of Health Sciences Journal
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Pamukkale Journal of Sport Sciences
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Yayınlar
Elit Basketbolcularda Akdeniz Diyeti Uyum Ölçeği ile Uyku Kalitesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
Yazarlar:
Eda Parlak
,
Helin Kırşan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1435102
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
781
1
ATIF
0
FAVORİ
781
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI