Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Betül Yapıcı Nane
Öğretim Görevlisi
TOROS UNIVERSITY
Yayın
1
Hakemlik
2
1
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurutma Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
TOROS UNIVERSITY
Yayınlar
Production of natural bitter orange (Bitter orange aurantium) sauce
Yazarlar:
Betül Yapıcı Nane
,
Yüksel Özdemir
, Dilek Aydın,
Zeynep İlya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
348
0
FAVORİ
348
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Editörlük
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Son Okuyucu , Yazım Editörü
Kurul Üyeliği
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Hakemlik
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat