Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yüksel Özdemir
Prof. Dr.
Toros Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi
Yayın
4
Hakemlik
1
4
Yayın
1
Hakemlik
0000-0001-7089-3690
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Özellikleri
Gıda Bilimleri
Kurum
Toros Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi
Popüler Yayınları
Geleneksel Türk Tahin Helvasında Yağ Ayrışması Sorununun Azaltılmasında Keçiboynuzu Unu Kullanımı
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Başak Öncel
,
Yüksel Özdemir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: 10.58625/jfng-2471
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
177
0
ATIF
1
FAVORİ
177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Geleneksel Türk Tahin Helvasında Yağ Ayrışması Sorununun Azaltılmasında Keçiboynuzu Unu Kullanımı
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Başak Öncel
,
Yüksel Özdemir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: 10.58625/jfng-2471
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
177
1
FAVORİ
177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Physical, Textural, and Sensory Evaluation of Cakes with Carob Molasses Pulp
Yazarlar:
Yüksel Özdemir
,
Serpil Yalım Kaya
,
Sevcan İlhan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
245
0
FAVORİ
245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production of natural bitter orange (Bitter orange aurantium) sauce
Yazarlar:
Betül Yapıcı Nane
,
Yüksel Özdemir
, Dilek Aydın,
Zeynep İlya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
376
0
FAVORİ
376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of the effect of using carob molasses pulp (CMP) on physicochemical, functional and sensory properties of yogurt
Yazarlar:
Başak Öncel
,
Yüksel Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
301
0
FAVORİ
301
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Editörlük
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Teknik Editör , Editör , Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Hakemlik
AKRA Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat