Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serpil Yalım Kaya
Dr.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
2
Hakemlik
3
TR Dizin Atıf
1
2
Yayın
3
Hakemlik
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-4762-596X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Kurum
MERSİN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayınlar
Physical, Textural, and Sensory Evaluation of Cakes with Carob Molasses Pulp
Yazarlar:
Yüksel Özdemir
,
Serpil Yalım Kaya
,
Sevcan İlhan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
162
0
FAVORİ
162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pozitif ve Negatif Duygu Durumlarında Yemek Yeme İştahı ve Yemek Sonrası Suçluluk Hissi: Trabzon’da Bir Araştırma
Yazarlar:
Serpil Yalım Kaya
,
Esra Şahin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
220
0
FAVORİ
220
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Hakemlik
Kültürel Miras Araştırmaları
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat