Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Çağla Özbek
Dr. Öğr. Üyesi
TOROS ÜNİVERSİTESİ
Yayın
11
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
6
11
Yayın
15
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0002-3577-1599
57746098800
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Süt Teknolojisi
Kurum
TOROS ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yazarlar:
Nuray Güzeler
,
Çağla Özbek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
846
0
ATIF
1
FAVORİ
846
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mersin Mutfağının Gastronomik Ürünleri
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5213
0
ATIF
1
FAVORİ
5213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Türk Tahin Helvasında Yağ Ayrışması Sorununun Azaltılmasında Keçiboynuzu Unu Kullanımı
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Başak Öncel
,
Yüksel Özdemir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: 10.58625/jfng-2471
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
219
0
ATIF
1
FAVORİ
219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Geleneksel Türk Tahin Helvasında Yağ Ayrışması Sorununun Azaltılmasında Keçiboynuzu Unu Kullanımı
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Başak Öncel
,
Yüksel Özdemir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: 10.58625/jfng-2471
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
219
1
FAVORİ
219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Influences of grape seed substitution on the bioactive and sensory properties of brewed coffee
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Başak Öncel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2023.4.17
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
376
0
FAVORİ
376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUMUŞAK BEYAZ PEYNİR SALAMURASINDA KULLANILAN STABİLİZÖRLERİN PEYNİRLERİN AROMA PROFİLİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22050
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
310
0
FAVORİ
310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çukurova bölgesinde satışa sunulan manda yoğurdunun aroma profilleri ve mineral içeriğinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nuray Güzeler
,
Çağla Özbek
,
Murat Kalender
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
466
0
FAVORİ
466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mersin Mutfağının Gastronomik Ürünleri
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5213
1
FAVORİ
5213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aroma profiles and mineral composition of Buffalo kaymak collected from markets in the Çukurova region of Turkey
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
, Murat Kalender
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.4.28
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
517
0
FAVORİ
517
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yazarlar:
Nuray Güzeler
,
Çağla Özbek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
846
1
FAVORİ
846
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Oranlarda Keçi ve İnek Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Depolama Süresince Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerindeki Değişimler
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
,
Leyla Doğdu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2162
0
FAVORİ
2162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağca Zenginleştirilmiş Sütten Sodyum Kazeinat İlavesiyle Üretilen Yumuşak Peynirlerin Özellikleri
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
, Fazeleh Mesgari
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3829
0
FAVORİ
3829
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Okul Sütü Programı: Mersin İli Örneği
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3474
0
FAVORİ
3474
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.291988
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2872
0
FAVORİ
2872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Editörlük
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Editör Yardımcısı , Yayın Editörü , Dil Editörü
Kurul Üyeliği
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Hakemlik
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Aydın Gastronomy
Black Sea Journal of Agriculture
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
YUMUŞAK BEYAZ PEYNİR SALAMURASINDA KULLANILAN STABİLİZÖRLERİN PEYNİRLERİN AROMA PROFİLİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22050
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
310
1
ATIF
0
FAVORİ
310
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aroma profiles and mineral composition of Buffalo kaymak collected from markets in the Çukurova region of Turkey
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
, Murat Kalender
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.4.28
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
517
1
ATIF
0
FAVORİ
517
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.291988
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2872
1
ATIF
0
FAVORİ
2872
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat