Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Nuray Güzeler
Nuray Güzeler
Prof. Dr.
Çukurova Üniveritesi
Yayın
19
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
22
19
Yayın
7
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
22
TR Dizin Atıf
0000-0001-5246-2491
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Çukurova Üniveritesi
Popüler Yayınları
Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yazarlar:
Dilek Say
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7683
3
ATIF
2
FAVORİ
7683
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar:
Dilek Say
, Mostafa Soltani,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2684
0
ATIF
1
FAVORİ
2684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar:
Dilek Say
, Hasan Tangüler,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Platform Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2049
0
ATIF
1
FAVORİ
2049
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yazarlar:
Nuray Güzeler
,
Çağla Özbek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
603
0
ATIF
1
FAVORİ
603
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mersin Mutfağının Gastronomik Ürünleri
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3322
0
ATIF
1
FAVORİ
3322
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
YUMUŞAK BEYAZ PEYNİR SALAMURASINDA KULLANILAN STABİLİZÖRLERİN PEYNİRLERİN AROMA PROFİLİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22050
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
152
0
FAVORİ
152
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çukurova bölgesinde satışa sunulan manda yoğurdunun aroma profilleri ve mineral içeriğinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nuray Güzeler
,
Çağla Özbek
,
Murat Kalender
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
264
0
FAVORİ
264
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mersin Mutfağının Gastronomik Ürünleri
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3322
1
FAVORİ
3322
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aroma profiles and mineral composition of Buffalo kaymak collected from markets in the Çukurova region of Turkey
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
, Murat Kalender
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.4.28
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
371
0
FAVORİ
371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yazarlar:
Nuray Güzeler
,
Çağla Özbek
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
603
1
FAVORİ
603
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kazakistan Süt Üretimi Ve Süt Endüstrisi
Yazarlar:
Firuza Koboyeva
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2020 ,
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.46740/alku.797185
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2317
0
FAVORİ
2317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğu Anadolu Bölgesinde Üretilen Peynir Çeşitleri
Yazarlar:
Nuray Güzeler
,
Firuza Koboyeva
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2454
0
FAVORİ
2454
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Oranlarda Keçi ve İnek Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Depolama Süresince Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerindeki Değişimler
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
,
Leyla Doğdu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1682
0
FAVORİ
1682
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peyniraltı Suyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1033
0
FAVORİ
1033
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar:
Dilek Say
, Hasan Tangüler,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Platform Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.21541/apjes.474916
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2049
1
FAVORİ
2049
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar:
Dilek Say
, İbrahim Başar Saydam,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
DOI: 10.31797/vetbio.499749
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1065
0
FAVORİ
1065
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Okul Sütü Programı: Mersin İli Örneği
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3261
0
FAVORİ
3261
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağca Zenginleştirilmiş Sütten Sodyum Kazeinat İlavesiyle Üretilen Yumuşak Peynirlerin Özellikleri
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
, Fazeleh Mesgari
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3536
0
FAVORİ
3536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Okul Sütü Programı: Osmaniye İli Örneği
Yazarlar:
Nuray Güzeler
,
Emel Mine Esmek
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
916
0
FAVORİ
916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları
Yazarlar:
Nuray Güzeler
,
Emel Mine Esmek
, Murat Kalender
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14171
0
FAVORİ
14171
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.291988
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2660
0
FAVORİ
2660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yazarlar:
Dilek Say
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7683
2
FAVORİ
7683
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarhana Cipsi
Yazarlar: Çağla Yıldırım,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210953
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7779
0
FAVORİ
7779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar:
Dilek Say
, Mostafa Soltani,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2684
1
FAVORİ
2684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Akademik Platform Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
Aydın Gastronomy
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Production
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar:
Dilek Say
, İbrahim Başar Saydam,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
DOI: 10.31797/vetbio.499749
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1065
3
ATIF
0
FAVORİ
1065
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Çağla Özbek
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.291988
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2660
1
ATIF
0
FAVORİ
2660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yazarlar:
Dilek Say
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7683
3
ATIF
2
FAVORİ
7683
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarhana Cipsi
Yazarlar: Çağla Yıldırım,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210953
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7779
4
ATIF
0
FAVORİ
7779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat