Nuray GÜZELER Prof. Dr. Çukurova Üniveritesi
Yayın 18 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 2
18 Yayın
6 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Kurum

Çukurova Üniveritesi

Popüler Yayınları

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6743

2

ATIF

2

FAVORİ

6743

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar: Dilek SAY, Hasan TANGÜLER, Nuray GÜZELER
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1780

0

ATIF

1

FAVORİ

1780

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 351

0

ATIF

1

FAVORİ

351

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Mersin Mutfağının Gastronomik Ürünleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 648

0

ATIF

0

FAVORİ

648

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

231

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 351

0

ATIF

1

FAVORİ

351

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kazakistan Süt Üretimi Ve Süt Endüstrisi
Yayın Bilgisi: 2020 , ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.46740/alku.797185
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1670

0

ATIF

0

FAVORİ

1670

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1306

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1177

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

840

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar: Dilek SAY , Hasan TANGÜLER, Nuray GÜZELER
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1780

0

ATIF

1

FAVORİ

1780

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar: Dilek SAY , İbrahim Başar SAYDAM, Nuray GÜZELER
DOI: 10.31797/vetbio.499749
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 863

1

ATIF

0

FAVORİ

863

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Okul Sütü Programı: Mersin İli Örneği
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2799

0

ATIF

0

FAVORİ

2799

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

2993

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Okul Sütü Programı: Osmaniye İli Örneği
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 731

0

ATIF

0

FAVORİ

731

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

11037

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

2322

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6743

2

ATIF

2

FAVORİ

6743

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarhana Cipsi
Yazarlar: Çağla YILDIRIM, Nuray GÜZELER
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210953
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7162

2

ATIF

0

FAVORİ

7162

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar: Dilek Say , Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1676

0

ATIF

0

FAVORİ

1676

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.