Nuray Güzeler profil resmi
Nuray Güzeler Prof. Dr. Çukurova Üniveritesi
Yayın 19 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 27
19 Yayın
7 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
27 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Çukurova Üniveritesi

Popüler Yayınları

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8180

3

2

8180

Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar: Dilek Say , Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3043

0

1

3043

Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar: Dilek Say , Hasan Tangüler, Nuray Güzeler
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2146

2

1

2146

Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 762

0

1

762

Mersin Mutfağının Gastronomik Ürünleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4451

0

1

4451

Yayınlar

0

258

Mersin Mutfağının Gastronomik Ürünleri
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4451

1

4451

0

451

Geleneksel Anadolu Tören Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 762

1

762

Kazakistan Süt Üretimi Ve Süt Endüstrisi
Yayın Bilgisi: 2020 , ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.46740/alku.797185
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2562

0

2562

0

2892

0

1108

1

2146

Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar: Dilek Say , İbrahim Başar Saydam, Nuray Güzeler
DOI: 10.31797/vetbio.499749
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1167

0

1167

Okul Sütü Programı: Mersin İli Örneği
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3407

0

3407

0

3724

Okul Sütü Programı: Osmaniye İli Örneği
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1007

0

1007

0

15353

0

2791

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8180

2

8180

Tarhana Cipsi
Yazarlar: Çağla Yıldırım, Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210953
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8026

0

8026

Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar: Dilek Say , Mostafa Soltani, Nuray Güzeler
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3043

1

3043

Yayınlar

YUMUŞAK BEYAZ PEYNİR SALAMURASINDA KULLANILAN STABİLİZÖRLERİN PEYNİRLERİN AROMA PROFİLİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22050
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 258

1

0

258

1

0

451

Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar: Dilek Say , Hasan Tangüler, Nuray Güzeler
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2146

2

1

2146

Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar: Dilek Say , İbrahim Başar Saydam, Nuray Güzeler
DOI: 10.31797/vetbio.499749
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1167

3

0

1167

1

0

2791

Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8180

3

2

8180

Tarhana Cipsi
Yazarlar: Çağla Yıldırım, Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210953
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8026

5

0

8026

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.