Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Mustafa Kadir Esen
Mustafa Kadir Esen
Dr. Öğretim Görevlisi
MERSİN ÜNİVERSİTESİ, MUT MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
3
Hakemlik
5
3
Yayın
5
Hakemlik
0000-0001-5604-1686
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
MERSİN ÜNİVERSİTESİ, MUT MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
Yöresel Lezzetlerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Türkiye’deki Helvalar
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1996
0
ATIF
2
FAVORİ
1996
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Burcu Sarı
,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1109946
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
909
0
ATIF
1
FAVORİ
909
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yöresel Lezzetlerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Türkiye’deki Helvalar
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1996
2
FAVORİ
1996
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Burcu Sarı
,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1109946
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
909
1
FAVORİ
909
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peyniraltı Suyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1033
0
FAVORİ
1033
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
Aydın Gastronomy
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat