Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burcu Sarı Gençağ
Arş. Gör.
KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Burcu Sarı
,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1109946
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1133
0
ATIF
1
FAVORİ
1133
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Burcu Sarı
,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1109946
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1133
1
FAVORİ
1133
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat