Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burcu Sarı Gençağ
Dr. Arş. Gör.
KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
2
3
Yayın
2
Hakemlik
0000-0002-2847-297X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Sürdürülebilir Gastronomi
Fonksiyonel Gıdalar
Et Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Kurum
KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Burcu Sarı
,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1109946
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1669
0
ATIF
1
FAVORİ
1669
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Türkiye’de Coğrafi İşaretli Kuru Baklagiller ve Kuru Baklagil Yemeklerinin Bölgesel Dağılımı
Yazarlar:
Melih İçigen
,
Burcu Sarı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
251
0
FAVORİ
251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroplastik Kirliliği: Sağlık Riskleri ve Sürdürülebilir Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Burcu Sarı Gençağ
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.1440141
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
415
0
FAVORİ
415
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı pişirme teknikleri ile üretilen piliç bonfile etinin depolama boyunca renk, tekstür ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Mustafa Kadir Esen
,
Burcu Sarı
,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1109946
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1669
1
FAVORİ
1669
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Editörlük
Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Çalışmaları Dergisi
Editör Yardımcısı , Editör
Kurul Üyeliği
Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Çalışmaları Dergisi
Hakemlik
Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Çalışmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat