Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Dilek Say
Doç. Dr.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
11
5
Yayın
5
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Kurum
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yazarlar:
Dilek Say
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8186
3
ATIF
2
FAVORİ
8186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar:
Dilek Say
, Mostafa Soltani,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3045
0
ATIF
1
FAVORİ
3045
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar:
Dilek Say
, Hasan Tangüler,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Platform Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2147
2
ATIF
1
FAVORİ
2147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kaz Eti Tüketim Tercihleri ve İkame Ürünlerle Duyusal Analiz
Yazarlar:
Selim Gündüz
,
Celile Özçiçek Dölekoğlu
,
Dilek Say
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.565364
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4133
0
FAVORİ
4133
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar:
Dilek Say
, Hasan Tangüler,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Platform Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.21541/apjes.474916
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2147
1
FAVORİ
2147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar:
Dilek Say
, İbrahim Başar Saydam,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
DOI: 10.31797/vetbio.499749
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1168
0
FAVORİ
1168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yazarlar:
Dilek Say
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8186
2
FAVORİ
8186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Yoğurtlar: Kurut ve Kashk
Yazarlar:
Dilek Say
, Mostafa Soltani,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3045
1
FAVORİ
3045
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Platform Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Yayınlar
Kaz Eti Tüketim Tercihleri ve İkame Ürünlerle Duyusal Analiz
Yazarlar:
Selim Gündüz
,
Celile Özçiçek Dölekoğlu
,
Dilek Say
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.565364
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4133
3
ATIF
0
FAVORİ
4133
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Yazarlar:
Dilek Say
, Hasan Tangüler,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Platform Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.21541/apjes.474916
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2147
2
ATIF
1
FAVORİ
2147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Some properties of ayran fortified with black carrot powder
Yazarlar:
Dilek Say
, İbrahim Başar Saydam,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
DOI: 10.31797/vetbio.499749
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1168
3
ATIF
0
FAVORİ
1168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Yazarlar:
Dilek Say
,
Nuray Güzeler
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.211004
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8186
3
ATIF
2
FAVORİ
8186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat