Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Murat Kalender
Dr. Öğr. Üyesi
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
5
1
Yayın
5
Hakemlik
0000-0002-1934-9101
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Hayvansal Üretim (Diğer)
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi
Yayınlar
Çukurova bölgesinde satışa sunulan manda yoğurdunun aroma profilleri ve mineral içeriğinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nuray Güzeler
,
Çağla Özbek
,
Murat Kalender
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
675
0
FAVORİ
675
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Gıda
Sağlık Bilimleri Dergisi
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvan Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat