avatar
Özge Süfer Doç. Dr. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayın 6 Hakemlik 35 CrossRef Atıf 10 TR Dizin Atıf 19
6 Yayın
35 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Hububat Teknolojisi Kurutma Teknolojileri Temel Gıda İşlemleri

Kurum

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Yayınlar

Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiğine Genel Bir Bakış
DOI: 10.47495/okufbed.1191498
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 670

0

670

FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİNİN BALKABAĞI POSASINDAN FENOLİK EKSTRAKSİYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Meriç Şimşek , Özge Süfer , Büşra Gündoğdu
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 431

0

431

Türkiye’den Toplanan Cordyceps militaris’in Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar: Özge Süfer , Fuat Bozok, Hatıra Taşkın, Saadet Büyükalaca
DOI: 10.17475/kastorman.662283
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2463

0

2463

0

1408

0

1183

Farklı Miktarlarda Üzüm Çekirdeği Tozu İlave Edilmiş Kaplama Harçlarının Reolojik Özellikleri
Yazarlar: Özge Süfer , Ece Çağdaş, Seher Kumcuoğlu, Alpaslan Turgut
Yayın Bilgisi: 2013 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 978

0

978

Yayınlar

Türkiye’den Toplanan Cordyceps militaris’in Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar: Özge Süfer , Fuat Bozok, Hatıra Taşkın, Saadet Büyükalaca
DOI: 10.17475/kastorman.662283
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2463

2

0

2463

8

0

1408

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.