Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özge Süfer
Doç. Dr.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
35
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
19
6
Yayın
35
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
0000-0001-8337-6318
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Hububat Teknolojisi
Kurutma Teknolojileri
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayınlar
Hesaplamalı Akışkanlar Dinamiğine Genel Bir Bakış
Yazarlar:
Nehir Tokgoz
,
Özge Süfer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.47495/okufbed.1191498
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
670
0
FAVORİ
670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİNİN BALKABAĞI POSASINDAN FENOLİK EKSTRAKSİYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Meriç Şimşek
,
Özge Süfer
, Büşra Gündoğdu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20124
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
431
0
FAVORİ
431
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’den Toplanan Cordyceps militaris’in Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Özge Süfer
, Fuat Bozok, Hatıra Taşkın, Saadet Büyükalaca
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kastamonu University Journal of Forestry Faculty
DOI: 10.17475/kastorman.662283
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2463
0
FAVORİ
2463
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KASTAMONU SARIMSAĞINDAN MİKRODALGA DESTEKLİ CLEVENGER SİSTEMİYLE ELDE EDİLEN YAĞIN UÇUCU BİLEŞENLERİNİN VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Özge Süfer
,
Fuat Bozok
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18103
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1408
0
FAVORİ
1408
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOĞAN DİLİMLERİNİN KURUTULMASI ESNASINDA RENK DEĞİŞİMİNE ETKİ EDEN FAKTÖRLERİN YANIT YÜZEY YÖNTEMİ İLE BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hande Demir
,
Özge Süfer
, Seda Sezer
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1183
0
FAVORİ
1183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Miktarlarda Üzüm Çekirdeği Tozu İlave Edilmiş Kaplama Harçlarının Reolojik Özellikleri
Yazarlar:
Özge Süfer
, Ece Çağdaş, Seher Kumcuoğlu, Alpaslan Turgut
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
978
0
FAVORİ
978
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kastamonu University Journal of Forestry Faculty
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Alan Editörü
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mizanpaj Editörü , Son Okuyucu , Dil Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Aydın Gastronomy
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Firat University Journal of Experimental and Computational Engineering
Gazi University Journal of Science
Gıda
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Advanced Researches and Engineering Journal
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Türkiye Ormancılık Dergisi
Yayınlar
Türkiye’den Toplanan Cordyceps militaris’in Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Özge Süfer
, Fuat Bozok, Hatıra Taşkın, Saadet Büyükalaca
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kastamonu University Journal of Forestry Faculty
DOI: 10.17475/kastorman.662283
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2463
2
ATIF
0
FAVORİ
2463
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KASTAMONU SARIMSAĞINDAN MİKRODALGA DESTEKLİ CLEVENGER SİSTEMİYLE ELDE EDİLEN YAĞIN UÇUCU BİLEŞENLERİNİN VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Özge Süfer
,
Fuat Bozok
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18103
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1408
8
ATIF
0
FAVORİ
1408
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat