avatar
Ferhan Balcı Torun Dr. AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın 4 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 2
4 Yayın
8 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

AKDENIZ UNIVERSITY

Yayınlar

NAR SUYUNUN ALJİNAT KÜRECİKLERİ İLE ENKAPSÜLASYONU: İŞLEM KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24024
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 346

0

346

0

2334

0

1800

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

2

0

1800

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.