avatar
Mehmet Torun Doç. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 9 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 15 TR Dizin Atıf 8
9 Yayın
10 Hakemlik
15 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Temel Gıda İşlemleri

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Yayınlar

0

565

0

957

0

1798

0

885

0

1852

GIDA ATIKLARINDAN AKTİF KARBON ÜRETİMİ VE AKTİF KARBONUN GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Eda Ülkeryıldız Balçık, Mehmet Torun , Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19127
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5625

0

5625

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1300

0

1300

Yayınlar

2

0

1798

1

0

885

2

0

1852

GIDA ATIKLARINDAN AKTİF KARBON ÜRETİMİ VE AKTİF KARBONUN GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Eda Ülkeryıldız Balçık, Mehmet Torun , Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19127
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5625

2

0

5625

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF 7 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1300

7

0

1300

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.