avatar
Mehmet Torun Doç. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 9 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 8
9 Yayın
10 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Temel Gıda İşlemleri

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Yayınlar

0

337

0

780

0

1522

0

765

0

1650

GIDA ATIKLARINDAN AKTİF KARBON ÜRETİMİ VE AKTİF KARBONUN GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Eda Ülkeryıldız Balçık, Mehmet Torun , Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19127
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5175

0

5175

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1093

0

1093

Yayınlar

2

0

1522

1

0

765

1

0

1650

GIDA ATIKLARINDAN AKTİF KARBON ÜRETİMİ VE AKTİF KARBONUN GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Eda Ülkeryıldız Balçık, Mehmet Torun , Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19127
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5175

2

0

5175

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1093

6

0

1093

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.