avatar
Mehmet Torun Doç. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın 9 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 8
9 Yayın
10 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Temel Gıda İşlemleri

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.

Yayınlar

0

262

0

718

0

1376

0

692

0

1505

GIDA ATIKLARINDAN AKTİF KARBON ÜRETİMİ VE AKTİF KARBONUN GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Eda Ülkeryıldız Balçık, Mehmet Torun , Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19127
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4854

0

4854

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1025

0

1025

Yayınlar

2

0

1376

1

0

692

1

0

1505

GIDA ATIKLARINDAN AKTİF KARBON ÜRETİMİ VE AKTİF KARBONUN GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Eda Ülkeryıldız Balçık, Mehmet Torun , Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19127
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4854

2

0

4854

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1025

6

0

1025

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.