Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Rukiye Mavuş
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
3
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
Yumurta Akından Lizozim Ekstraksiyonu, Saflaştırılması ve Kurutulması: Güncel Gelişmeler ve Uygulamaları
Yazarlar:
Muhammed Yüceer
,
Cemre Çelikten
,
Rukiye Mavuş
,
Ebubekir Dişli
,
Şeyma Ağıral Akgün
,
Emre Sarı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
DOI: 10.38001/ijlsb.1227391
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
536
0
FAVORİ
536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve içecek endüstrisinde membran teknolojileri
Yazarlar:
Cemre Çelikten
,
Rukiye Mavuş
,
Sevgi Kemeç
, Ümran Ünlü,
Ayça Ergün
,
Hüseyin Deligöz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17341/gazimmfd.881087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2339
0
FAVORİ
2339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ferhan Balcı Torun
,
Kübra Sultan Özdemir
,
Rukiye Mavuş
,
Mehmet Torun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20145
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1393
0
FAVORİ
1393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
Gıda
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Gıda ve içecek endüstrisinde membran teknolojileri
Yazarlar:
Cemre Çelikten
,
Rukiye Mavuş
,
Sevgi Kemeç
, Ümran Ünlü,
Ayça Ergün
,
Hüseyin Deligöz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17341/gazimmfd.881087
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2339
2
ATIF
0
FAVORİ
2339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH ÇAY ÜRETİM ATIKLARINDAN KONSANTRE ÇAY EKSTRAKTI ÜRETİMİNDE KREMA OLUŞUM KOŞULLARININ VE BİLEŞİMİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ferhan Balcı Torun
,
Kübra Sultan Özdemir
,
Rukiye Mavuş
,
Mehmet Torun
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20145
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1393
1
ATIF
0
FAVORİ
1393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat