Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hilal Şahin Nadeem
Doç. Dr.
ADNAN MENDERES UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING
Yayın
5
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
6
5
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojileri
Kurum
ADNAN MENDERES UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING
Popüler Yayınları
FARKLI UN BİLEŞİMLERİNİN TERMAL ÖZELLİKLERİ İLE GLİSEMİK İNDEKS DEĞERLERİNİN BELİRLENMESİ VE GLUTENSİZ EKMEK YAPIMINDAKİ PERFORMANSLARI
Yazarlar: Aslı Yıldırım,
Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18105
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
2
ATIF
1
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
The effects of different cooking methods on the physicochemical properties of potatoes, carrots, and cultivated mushrooms
Yazarlar:
Ayşe Nur Ediz
,
Dilara Konuk Takma
,
Hilal Şahin Nadeem
,
Zehra Günel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.3.23
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
77
0
FAVORİ
77
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ATIKLARINDAN AKTİF KARBON ÜRETİMİ VE AKTİF KARBONUN GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Eda Ülkeryıldız Balçık,
Mehmet Torun
,
Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19127
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4581
0
FAVORİ
4581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA AKILLI AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ VE GÜNCEL UYGULAMALAR
Yazarlar:
Hilal Şahin Nadeem
, Dilara Konuk Takma
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18106
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6601
0
FAVORİ
6601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI UN BİLEŞİMLERİNİN TERMAL ÖZELLİKLERİ İLE GLİSEMİK İNDEKS DEĞERLERİNİN BELİRLENMESİ VE GLUTENSİZ EKMEK YAPIMINDAKİ PERFORMANSLARI
Yazarlar: Aslı Yıldırım,
Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18105
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
1
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEÇİBOYNUZU TOZU ÜRETİMİNDE KAVURMA PROSESİ SÜRESİNCE RENK DEĞİŞİMİ VE AĞIRLIK KAYBI
Yazarlar:
Hilal Şahin-nadeem, Ayhan Topuz, Aslı Arslan Kulcan, Mehmet Torun, Feramuz Özdemir
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1757
0
FAVORİ
1757
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
GIDA ATIKLARINDAN AKTİF KARBON ÜRETİMİ VE AKTİF KARBONUN GIDA ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar: Eda Ülkeryıldız Balçık,
Mehmet Torun
,
Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19127
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4581
2
ATIF
0
FAVORİ
4581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA AKILLI AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ VE GÜNCEL UYGULAMALAR
Yazarlar:
Hilal Şahin Nadeem
, Dilara Konuk Takma
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18106
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6601
2
ATIF
0
FAVORİ
6601
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI UN BİLEŞİMLERİNİN TERMAL ÖZELLİKLERİ İLE GLİSEMİK İNDEKS DEĞERLERİNİN BELİRLENMESİ VE GLUTENSİZ EKMEK YAPIMINDAKİ PERFORMANSLARI
Yazarlar: Aslı Yıldırım,
Hilal Şahin Nadeem
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18105
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1051
2
ATIF
1
FAVORİ
1051
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat