Ayhan Topuz profil resmi
Ayhan Topuz Prof. Dr. AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın 7 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 64
7 Yayın
4 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
64 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

AKDENIZ UNIVERSITY

Yayınlar

0

263

0

2104

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1139

0

1139

0

1999

0

4890

MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4174

0

4174

Yayınlar

6

0

2104

ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1139

6

0

1139

KIRINIM PENCERELİ KURUTMA VE SICAK HAVA AKIMINDA KURUTMA İŞLEM ŞARTLARININ KUŞBURNU TOZLARININ FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: İsmail Tontul , Emrah Eroğlu, Ayhan Topuz
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18092
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1999

2

0

1999

MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4174

5

0

4174

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.