Ayhan TOPUZ AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 16
6 Yayın
3 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri

Kurum

AKDENIZ UNIVERSITY

Yayınlar

0

FAVORİ

1452

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 788

0

FAVORİ

788

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1611

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

3833

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3313

0

FAVORİ

3313

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

5

ATIF

0

FAVORİ

1452

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 788

5

ATIF

0

FAVORİ

788

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3313

5

ATIF

0

FAVORİ

3313

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.