Ayhan TOPUZ AKDENIZ UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 10
6 Yayın
3 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Temel İşlemler

Kurum

AKDENIZ UNIVERSITY

Yayınlar

4

ATIF

0

FAVORİ

1261

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜZÜM, NAR VE KARA HAVUÇ SULARININ FARKLI YÖNTEMLERLE KONSANTRASYONUNUN MATEMATİKSEL MODELLENMESİ
Yazarlar: Cüneyt DİNÇER , İhsan Burak ÇAM , Mehmet TORUN , Handan BAŞÜNAL GÜLMEZ, Ayhan TOPUZ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19080
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 717

3

ATIF

0

FAVORİ

717

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRINIM PENCERELİ KURUTMA VE SICAK HAVA AKIMINDA KURUTMA İŞLEM ŞARTLARININ KUŞBURNU TOZLARININ FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: İsmail TONTUL , Emrah EROĞLU, Ayhan TOPUZ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18092
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1517

0

ATIF

0

FAVORİ

1517

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

3552

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MEYVE SUYU İŞLEMEDE ULTRASES KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18037
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3099

2

ATIF

0

FAVORİ

3099

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.